PočetnaDijasporaEdis Salihović ponovo „zakucao“ u „Valentino zvijezdama“: Kadia Nukića, Enesa Begovića sigurno će opet ostaviti bez teksta

Edis Salihović ponovo „zakucao“ u „Valentino zvijezdama“: Kadia Nukića, Enesa Begovića sigurno će opet ostaviti bez teksta

Za Edisa Salihovića kažu da je jedan od najvećih pjevačkih takmičara u aketuelnoj sezoni „Valentino zvijezda“. Ovaj mladi pjevač sa adresom u Beču, prijavio se na to muzičko takmičenje kako bi još bolje izgradio svoje ime jer smatra da mu je marketing itekako bitan.

Plasirao se u drugi krug odnosno nastavka ovog takmičenja. Dao je sve od sebe da pjesmama „Kleo bih te“ Kadira Nukića i „Žena u crnom“ Ljube Lukića, zadovolji krioterije žirija i u tome je uspio.

-Jako sam zadovoljan dosadašnjim takmičenjem. Iskreno, mislio sam da će mi teško pasti stalna putovanja na snimanja, s obzirom na to da u Austriji, Njemačkoj, Švicarskoj… zaista puno nastupam, ali nimalo se nisam pokajao. Ono što je najvažnije, svaki put dobijem korisne savjete članova žirija koji su mi već uveliko pomogli u karijeri – iskren je Edis.

I gdje god da gostuje, ponosno nam priča ovaj mladi pjevač, dobije poziv za novo gostovanje. To najbolje govori o tome koliko je Salihović profesionalan na bini. Odlično koketira sa publikom i nije mu problem, ponosno govori, da cijelu noć održava jako dobru atmosferu. Prepoznala je to publika pa vrlo često od organizatora nastupa ili vlasnika klubova u kojima on pjeva, traži da ga ponovo vide.

 

Ranije smo pisali da je Edis u svoj estradni staž upisao i nastup od prije dvije godine na Bihaćkom festivalu. Tada je sa pjesmom „Ne radi mi to“ dobio nagradu Iznenađenje festivala.

Pratite nas:
Dramatična porodič
Ovako Šerif Konjevi