PočetnaAktuelnoEgzotični odmor Slađane Mandić: Ona baš zna uživati, snijeg zamijenila vrućim pijeskom Tajlanda

Egzotični odmor Slađane Mandić: Ona baš zna uživati, snijeg zamijenila vrućim pijeskom Tajlanda

Jedna od najtraženijih bh. pjevačica Slađana Mandić hladno vrijeme i snijeg u domovini odlučila je zamijeniti pijeskom i suncem egzotičnog Tajlanda.

Atraktivna plavuša zbog brojnih nastupa tokom ljeta, zimski period u našoj zemlji koristi za odmor sa suprugom Ajlinom Ahmićem i sinom Kanom.

Ovaj put izabrali su Tajland, mjesto egzotike, tradicije, hramova, ludog noćnog života, nestvarnih ostrva, prelijepih plaža, mora…

– Napravili smo pravi izbor. Dvadeset dana istinski smo uživali u ljepotama ove egzotične zemlje – Phuketa i Bangkoka. Tajlanđani su predivni i veoma ljubazni, a sigurno da bi nam trebali još mjeseci da obiđemo samo dio ljepota i znamenitosti. Također, obavila sam i nezaobilazni šoping. Pronašla sam predivnu prirodnu kozmetiku, ručne radove, asesoare, ukrase… – kaže Slađana te dodaje da je Kan od malih nogu navikao na putovanja, pa mu ne padaju teško ni najduži letovi.

Slađana je redovno na društvenim mrežama objavljivala slike sa prekrasnog putovanja i dobila je veliki broj komplimenata za izgled.

Prednjačile su objave fotografija sa prelijepih plaža i prirodnih ljepota po kojima je Tajland poznat u cijelom svijetu.

Tako je uz jednu sliku u kupaćem kostimu stavila opis „Jane iz džungle“, a za nju je dobila stotine lajkova, ali i desetine pozitivnih komentara.

– Sigurno je da ćemo se ponovo vratiti na Tajland. Na putovanju je bilo i desetak ljudi  iz cijelog regiona, tako da smo sklopili i nova prijateljstva. Na Tajlandu sam na pravi način napunila baterije i sada sam spremna za nove estradne pobjede – kaže Slađana.

Pratite nas:
Državo, stidi se: B
Šok i nevjerica: Sv