PočetnaAktuelnoEKSKLUZIVNO: Haris Berković i Rada Manojlović vjenčali se u tajnosti!

EKSKLUZIVNO: Haris Berković i Rada Manojlović vjenčali se u tajnosti!

Dugo se priča da su Rada Manojlović i Haris Berković u vezi. Jedno vrijeme su priznavali vezu, pa demantirali.

Međutim, i onda kada su govorili da nisu emotivno vezani, često su se zajedno pojavljivali na javnim događajima i tako još više „dodavali ulje na vatru“ na priču da su u ljubavnoj vezi.

Navodno se od početka te veze istoj protivio otac Rade Manojlović. Nikako ne može da se pomiri sa činjenicom da njegova mezimica voli pjevača bosanskih korijena. U medijima su se često pojavljivale priče po kojima, navodno, Radin otac neće da čuje za njenu ljubav sa Harisom pa da se čak i nekoliko puta posvađao s njom baš zbog njega.

Ovih dana u srbijanskom estradom se priča da su se njih dvoje vjenčali u tajnosti. Navodno, na vjenčanju je, sa pjevačicine strane, bila jedino njena sestra Maja, ali ne i otac upravo zbog toga što se od početka protivio njihovoj vezi.

-Morali su od njenog oca kriti da će se vjenčati pa je sa Radine strane jedino bila njena sestra – priča izvor blizak pjevačici.

Ono što je posebno zaintrigriralo pažnju mnogih njihovih pratilaca na društvenim mrežama, je činjenica da Rada i Haris u posljednje vrijeme sve češće objavljuju zajedničke slike, što ranije nije bio slučaj. Svojevremeno je Rada sa svog Instagrama izbrisala sve fotografije na kojima je sa Harisom ali ih je prije 15-tak dana sve vratila. Danas, iz dana u dan, sve je više njihovih zajedničkih snimaka.

Pokušali smo dobiti i Harisov komentar, ali do zaključivanja ovog teksta Berković je bio nedostupan.

Pratite nas:
Ilda Šaulić otvori
Čestitamo: Daniella