PočetnaAktuelnoEKSPANZIJA EKSKLUZIVNO OTKRIVA: Halid Bešlić u Njemačkoj operisao nos, pogledajte njegove najsvježije fotogafije

EKSPANZIJA EKSKLUZIVNO OTKRIVA: Halid Bešlić u Njemačkoj operisao nos, pogledajte njegove najsvježije fotogafije

Bosanskohercegovačka muzička ikona, ambasador BiH širom svijeta, čovjek kojeg vole i stari i mladi, sve vjere i nacije, Halid Bešlić u njemačkom gradu Minhenu imao je operaciju.

Naš populani pjevač je operisao nos. Hirurški zahvat obavio je njegov zemljak, doktor Ninković, inače Sarajlija.

Halid je tako htio da ode u sigurne ruke, a čija ruka bi, šljivo govori, mogla biti sigurnija od njegovog komšije sa Romanije.

Proveo je Halid nekoliko dana u bolnici u Minhenu, a onda odmah došao u njemački grad Offenbach gdje mu od početk ove godine žive sin, snaha i unuci.

Tamo se susreo sa njegovim dobrim prijateljem Sabitom Sašom Derviševićem. Zajedno su ručali u poznatom frankfurtskom restoranu „Balkan grill“. Sa Halidom i Sašom za istim stolom sjedili su Halidova snaha, Sašina supruga, te njihova dva dobra prijatelja.

Halid je bio izuzetno dobro raspoložen. Nije djelovao kao da je friško operisan, a i uživao je u dobroj i ukusnoj hrani.

-Ma svi me vala i paze i maze, ne mogu se požaliti. Morao sam da operišem nos, malo iz razloga što mi je smetalo pri disanju, a malo i zbog estetike. Znam ja sad će neko reći šta će meni estetika ,ali hajde kad mogu svi mogu i ja barem malo – rekao nam je kroz smijeh dobro raspoloženi Bešlić.

Halid nam je još rekao da na klinici na kojoj je operisan, njegov zemljak doktor Ninković glavni ljekar i ovim putem mu se od srca zahvaljuje jer je sve proteklo u najboljem redu.

Halid Bešlić uskoro nastvlja sa novim nastupima. U 2019. godini za njegove vjerne fanove pripremio je dosta toga zanimljivog, ali kako reče nije još vrijeme da sve otkriva.

Bato Šišić

Pratite nas:
Nek' puknu dušmani:
Marija Šerifović i