PočetnaShowbizEmina Ganić postala mama: Stigla je mala princeza

Emina Ganić postala mama: Stigla je mala princeza

Emina se porodila u privatnoj poliklinici Podobnik u Zagrebu, a svoje je brojne fanove i followere na društvenim mrežama o sretnoj vijesti informirala objavivši fotografiju na kojoj se vidi bebina ruka. Uz fotografiju, Emina je napisala: 25.08.2017.

Autor: Redakcija

Emina je jedna od najuspješnijih dama u našoj zemlji, a kao kćerka bivšeg člana predsjedništva BiH Ejupa Ganića, te nekadašnja direktorica Sarajevo Film Festivala, uvijek je izazivala veliku medijsku pažnju. Tako je bilo i prije dvije godine kada se u sarajevskom hotelu “Evropa” na vjernost zaklela izabraniku svog srca Edisu Arifagiću.

Fotografija koju je Emina objavila na društvenim mrežama

Od tada, Emina je sve manje medijski istupala, nastojeći sačuvati svoju privatnost dalje od znatiželjnih očiju, te dajući izjave samo kada se to tiče njenog aktuelnog posla na SSST-u, gdje obnaša funkciju direktorice Sarajevske filmske akademije.

Vjerovatno je i to bio jedan od razloga da se porodi u Zagrebu u jednoj od najboljih privatnih poliklinika u Regionu. Rodilište & Poliklinika Podobnik prva je i jedina  privatna zdravstvena institucija  u Hrvatskoj koja  uz  ambulantnu pruža i bolničku skrb iz ginekologije i porodništva. Otvorena je 2008. godine, a nastala je iz želje da  se  ženama u Hrvatskoj  uz ambulantnu   omogući   i drugačija, odnosno viša  razina  bolničke   medicinske  usluge i smještaja.

Poliklinika u kojoj se Emina porodila

Uz objavljenu fotografiju ponosna mama nije napisala spol bebe, no jedna ptičica došapnula nam je da je Emina rodila djevojčicu, a sudeći prema brojnim čestitkama bliskih prijatelja porodice koji čestitaju dolazak male princeze, naša informacija je tačna.

Ekipa našeg portala čestita sretnim roditeljima.

Pratite nas:
Lepa Lukić: Pred do
Mark Zuckerberg: Tat