PočetnaAktuelnoEmina Jahović: Mislim da se ovaj put ugasila ljubav između mene i Mustafe, on fotografijom sa novinarkom Nađom Muftić zbunio fanove

Emina Jahović: Mislim da se ovaj put ugasila ljubav između mene i Mustafe, on fotografijom sa novinarkom Nađom Muftić zbunio fanove

Turski mediji bruje o navodnom pomirenju Emine Jahović i Mustafe Sandala, kako je par nedavno uhvaćen skupa na pjevačevoj jahti. Tim povodom oglasila se atraktivna pjevačica i objasnila situaciju.

Naime, i fanovi su se ponadali da je u pitanju pomirenje, kako ovo ne bi bio prvi put da im se ljubav vrati. Kako je poznato, Emina i Mustafa su jednom raskinuli prije braka, te bi ovo za njih bila “treća sreća”.

-Ne vjerujem. Mislim da se ovaj put ugasila ljubav, ali nikada prijateljska ljubav i ljubav prema našoj djeci. Mi smo sada partneri koji moraju djecu da izvedu na pravi put – rekla je za Emina.

Velika je vjerovatnoća da je u pitanju bilo porodično okupljanje zbog proslave 10. rođendana sina Jamana, koji se rodio 8. augusta 2008. godine.

-10 godina. Srećan rođendan, sine moj, danas svjećice gore samo za tebe – poručio je Mustafa u emotivnoj objavi.

Međutim, pošto su uvidjeli da pomirenje nije na pomolu, fanovi su brzo počeli da se bave novom crnkom u Mustafinom životu, novinarkom Nađom Muftić.

Mustafa i Nađa su se nakon jednog poslovnog sastanka fotografisali zajedno sa širokim osmijesima na licu, te se potegla tema – da li je to on zapravo pronašao novu djevojku?

 

Pratite nas:
Iskočio joj pršlje
Nikolina Kovač, pje