PočetnaMuzikaEnela Palavra i Alen Islamović već „zakucali“ sa duetom „Nije mi dobro“: Vesela pjesma atraktivne Sarajke sa adresom u Americi, od Vodica do tinejdžera

Enela Palavra i Alen Islamović već „zakucali“ sa duetom „Nije mi dobro“: Vesela pjesma atraktivne Sarajke sa adresom u Americi, od Vodica do tinejdžera

Pjesma “Nije mi dobro” novi je službeni singl i spot Alena Islamovića koji je otpjevao u duetu s Enelom Palavra. Ova mlada pjevačica bosanskih korijena već duže vrijeme živi i radi u Americi te iza sebe ima nekoliko uspješnih samostalnih singlova, a zbog izgleda i nastupa na sceni mnogi je zovu i “bosanskom Shakirom”.

-Enela je vrlo simpatična djevojka čije sam pjesme imao prilike čuti i drago mi je da je oko sebe okupila dobar tim ljudi pa vjerujem da zbog toga i njene predanost radu je njen uspjeh zagarantiran. Čim sam dobio ovu pjesmu sjetio sam se nje i tako je krenula naša saradnja. Iako smo pjesmu i spot snimali na dva kontinenta mislim da smo napravili odličnu pjesmu koju će publika vrlo brzo prihvatiti i pjevušiti. CMC festival je idealno mjesto za njenu prezentaciju, ali nekako se nadam da će među publikom zaživjeti i prije tako da je možemo svi skupa pjevati u Vodicama – rekao je Alen Islamović.

Atraktivna Enela sretna je što će se pojaviti na pomenutom feszivalu i promovirati novu pjesmu.

-Ovo je, na neki način, i moj novi početak. Zapravo, osim ovog dueta sa Alenom u pripremi je još jedan sa mega popularnim bh. folk pjevačem, ali o kome je riječ neka za sada ostane mala tajna. Vjerujem da će nova pjesma koju sam snimila sa Islamovićem, vrlo brzo postati hit i zavladati posebno među mlađom publiko – Enelina su očekivanja.

Pjesma “Nije mi dobro” najavni je singl Alenovog novog studijskog albuma “Tajno” koji će se u prodaji naći krajem ovog mjeseca, a službena promocija bit će upravo u Vodicama na CMC festivalu.

Na novom albumu naći će se 17 pjesama od kojih su neke Alenove starije pjesme snimljene u novim aranžmanima.

Podijeli

Pratite nas:
Pogledajte video: JK
Jasna Gospić i Peđ