PočetnaAktuelnoEnela Palavra je napravila haos na estradi! Neće vam biti dobro kada čujete novu pjesmu „Ovo ljeto“

Enela Palavra je napravila haos na estradi! Neće vam biti dobro kada čujete novu pjesmu „Ovo ljeto“

Ovo ljeto će zasigurno biti u znaku Enele Palavre, mlade djevojke bosanskih korijena koja inače živi u Americi. Baš tako kako smo počeli ovaj tekst se i zove njena nova pjesma. Za istu pod nazivom „Ovo ljeto“, ovioh dana objavila je i spot visoke produkcije.

Za samo jedan dan od objave novog singla, pevačica je dobila pregršt komplimenata za izgled i stajling, kao i za spot za pjesmu koju potpisuje Siniša Ličina.

I ponovo je kako zbog svoje ljepote, atraktivnosti, tako i pjesme i samog spota pokupila prekršt komplimenata. Pohvale pristižu ne iz dana u dan, već iz minute u minut. Pišu joj sa svih strana je pjesma koju je sada objavila, komentiraju, zagarantovani je hit.

Ovu ljepoticu zbog nevjerovatne fizičke sličnosti mnogi su je uporedili sa poznatom srbijanskom pjevačicom Teodorom Džehverović.

“Ova djevojka je prelijepa, a pjesma pravi letnji hit”, “Prvi put čujem za ovu djevojku, ali ljudi ona kida kako izgleda,”, “Ovo grmi”, “Podsjeća na Teodoru, ima nešto”, glase komentari ispod pjesme koja toliko “vozi” da ni vi nećete prestati da je slušate.

Još prije nekoliko godina kada se otisnula u estradne vode, pjesmama koje su uvijek pratili visokobudžetni spotovi, ova atraktivna djevojka pokazala je da itekako može parirati kolegama sa daleko više radno-estradnog staža od nje.

Mada živi i radi u Americi, ponosna je na to što će za nju uvijek prvo reći da je bosanska pjevačica sa američkom adresom. Svakako da će Enelino bitisanje pod estradnim nebom itekako uljepšati, odnosno obogatiti estradnu scenu.

Do sada je snimila nekoliko dueta od kojih treba naglasiti one koje je radila sa Selmom Bajrami “Mlađe, slađe”, “Vatra s vatrom” koji je snimila sa Nemanjom Stankovićem, „Nije mi dobro“ sa Alenom Islamovićem.

-Enela je jako perspektivna mlada pjevačica. Smatram da njenim pojavljivanjem estradna scena dobija zaista puno. Ona je spoj ljepote u svakom smislu. Muzički je itekako obrazovana, lijepo pjeva, fatnastično izgleda na sceni kojom odlično vlada… Kao stvorena je za estradu – kazao je svojevremeno Alen Islamović.

Pjevački potencijal u Eneli prepoznali su mnogi popularni estradni umjetnici iz BiH i Srbije koji u posljednje vrijeme traže ovu mladu pjevačicu da se zajedno održavaju koncerte širom Amerike.

 

Pratite nas:
Karleuša lomila tan
Halid Bešlić nakon