PočetnaAktuelnoEnela Palavra je „ubila“ sa pjesmom „Ovo ljeto“! Prijetili joj fanovi Teodore Džehverović!

Enela Palavra je „ubila“ sa pjesmom „Ovo ljeto“! Prijetili joj fanovi Teodore Džehverović!

Pjesmom „Ovo ljeto“ mlada pjevačica Enela Palavra, definitivno je obilježila najtoplije godišnje doba.

Posebno je raduje, priča nam ona, što je njena pjesma osim na radio i TV stanicama, postala jako slušana i u clubovima.

-Iz Turske sam dobila nekoliko snimaka i iznenadila se kada sam čula da DJ hotela puštaju i „Ovo ljeto“. Pjesma je baš ljetna, mladalačka, odlična za zabavu. Sretna sam što stalno dobivam poruke i komplimente zbog te pjesme – priča nam ona.

Veći dio odmora provela je u BiH, Crnoj Gori, Hrvatskoj, Italiji…

Prepričala nam je situaciju koja joj se desila u Ulcinju.

-Stalno sam sa prijateljicama išla u jedan club i treći dan našeg odmora DJ me je očito primijetio i počeo puštati novu pjesmu. Kako se u isto vrijeme i na velikom zidu prikazuje i spot svake pjesme koju je puštao, ljudi su brzo primijetili da sam to ja. Još uvijek mi je simpatična situacija kada su počeli prilaziti djevojke i momci da se fotografiraju sa mnom, popiju piće… Mislim da sam zahvaljujući i toj pjesmi ove godine u Ulcinju stekla veliki broj prijatelja što me posebno raduje – iskrena je Enela.

Nasmijala se i kada smo je pitali da li je tačno da je jedan momak koji također živi u Americi, a bio je na odmoru u Sarajevu, pitao da razmijene brojeve telefona i da se vide kada se vrate kući.

-Nisam mu dala broj telefona ali me našao na Instagramu i počeo pisati. Jaoooo svašta je pisao pa i da bi se odmah ženio kada bih ja pristala (hahahhaha). Ma, kakva udaja. Rano je za to – i ovom prilikom mu poručuje lijepa Enela.

A, ljeto je bilo baš „ludo“.

-Zbog nekih obaveza koje su mi iskrsnule morala sam se ranije vratiti u Ameriku i jako mi je žao što sam prije planiranog vremena otišla iz Bosne. Ali brzo ću se vratiti – nastavlja ona.

Nakon pjesme „Ovo ljeto“, Enela se odmah „bacila“ na posao i priprema novu pjesmu.

-Novu pjesmu će publika uskoro moći čuti. Garantujem da će biti puno bolja od ranije koju sam objavila – dodaje Enela.

Ova lijepa pjevačica dogovorila je saradnju sa jednim poznatim autorom, tvorcem brojnih hitova.

-Dok mi ne završi pjesmu neću govoriti o kome je riječ ali dio pjesme koji mi je već poslao govori da će to biti baš hit! Zaista! Čut ćete i mislim da ću s tom pjesmom raspametiti mnoge. Osim toga, pripremam i jedan duet sa baš posebnim pjevačem – tajanstvena je Palavra.

Kako se ranije u medijima objavilo da je izjavila kako se ne boji konkurencije te da joj nije jasno zbog čega je porede sa Teom Tairović i Teodorom Džehverović, dobila je nekoliko poruka fanova Teodorinih fanova.

-Teodora nema ništa s tim, naravno, i sasvim razumijem reakciju njene publike. Tada nisam rekla ništa loše osim da se, kada je estrada u pitanju, ne bojim ni jedne ni druge, pa evo i ovom prilikom kažem da ne bih imala ništa protiv da se vidim s njima, pa i da glasovima „odmjerimo snage“ na sceni. Vidjet ćemo ko je bolji – kroz smijeh priča Enela.

U oktobru ide na veliku turneju sa Lepom Brenom u Americi, a poslije toga je očekuju kako samostalni tako i zajednički nastupi sa brojnim poznatim pjevačima iz BiH i Srbije širom Amerike.

Pratite nas:
Kako je Alma postala
Bosanac srcem i duš