PočetnaAktuelnoEnela Palavra s Alenom Islamovićem zasjenila i Indiru Radić: Hoće li „Nije mi dobro“ „uništiti“ i „Lopova“

Enela Palavra s Alenom Islamovićem zasjenila i Indiru Radić: Hoće li „Nije mi dobro“ „uništiti“ i „Lopova“

Enela Palavra, mlada djevojka bosanskih korijena koja živi u Americi, na dobrom je putu da za vrlo kratko vrijeme zablista u samom estradnom vrhu. Za to ima sve predispozicije…

Još prije nekoliko godina, kada se otisnula u estradne vode, pjesmama koje su uvijek pratili visokobudžetni spotovi, ova atraktivna djevojka pokazala je da itekako može parirati kolegama sa daleko više radnog/estradnog staža od nje. Mada živi i radi u Americi, ponosna je na to što će za nju uvijek prvo reći da je bosanska pjevačica s američkom adresom. Svakako da će Enelino bitisanje pod estradnim nebom itekako uljepšati odnosno obogatiti estradnu scenu.

Uz nekoliko dueta koje je do sada snimila, a od kojih treba naglasiti one koje je radila sa Selmom Bajrami „Mlađe, slađe“, „Vatra s vatrom“, koji je snimila s Nemanjom Stankovićem… ova lijepa djevojka ovih dana završila je dugo najavljivani duet sa Alenom Islamovićem pod nazivom “Nije mi dobro”.

– Enela je jako perspektivna mlada pjevačica. Smatram da njenim pojavljivanjem estradna scena dobiva zaista puno. Ona je spoj ljepote u svakom smislu. Muzički je itekako obrazovana, lijepo pjeva, fatnastično izgleda na sceni, kojom odlično vlada… Kao stvorena je za estradu – kazao je Alen Islamović prije nekoliko mjeseci kada je tek snimao svoj dio pjesme za duet koji su završili.

Njihova zajednička pjesma je samo početak nove saradnje. Tako će uskoro Islamović imati svoj 40-minutni muzički šou na velikom koncertu koji će se desiti u Vodicama. Baš je Enela njegova specijalna gošća. Tamo će s njim otpjevati duet koji su snimili, kao i njegov veliki hit “Lopov”, koji je ranije snimio sa Indirom Radić.

– Pjesma je jako dobra, mladalačka, klubska… Drago mi je da se i Alenu dopala kada je dobio tekst, a sigurna sam da će jako dobro reagirati i publika – dodaje nam Enela, naglašavajući kako ovih dana snimaju spot za duet “Nije mi dobro”.

Pjevački potencijal u Eneli nije prepoznao samo Islamović već i Enes Begović. On se nalazi na Turneji u Americi u okviru koje je održao i koncert u Njujorku.

Ono što je posebno Eneli drago je činjenica je ju je publika odlično prihvatila na zajedničkom nastupu sa popularnim Visočakom.

Pratite nas:
Fudbalski klub 'Sara
Seku Aleksić napali