PočetnaAktuelnoEsad Plavi tvrdi sa Sejo ulazi u „Parove“, Kalač kaže da i on laže: Neka prvo daju keš pa možemo pričati o svemu

Esad Plavi tvrdi sa Sejo ulazi u „Parove“, Kalač kaže da i on laže: Neka prvo daju keš pa možemo pričati o svemu

Nakon što se pojedini mediji u regionu objavili da bi u novu sezonu „Parova“ mogli da uđu tri popularna i poznata imena bh. estradne scene Jasmin Muharemović, njegov brat Esad Muharemović poznatiji kao Esad Plavi i legendarni Sejo Kalač, ovi pjevači, kako nam rekoše ne mogu ostati od telefonskih poziva.

Naš poziv Esada Plavog zatekao je u Sarajevu na Baščaršiji gdje je, kako nam je rekao, uživao u dobroj porciji ćevapa.

-Iskreno da vam kažem ništa još nije rečeno i kazano. Mi smo postavili neke svoje uslove, pa ako oni budu ispunjeni onda se može i desiti da uđemo. Meni lično sve to i nije toliko potrebno, ali možda bi bilo dobro da i na taj način vidimo, osjetimo kako čovjek može da funkcioniše u zatvorenom prostoru. Moj brat Jasmin i ja još uvijek međusobno vodimo razgovore, ali kakav će biti naš odgovor još ne znamo. Sejo Kalač ulazi sigurno jer je on dobio već sve papire i nije tražio nikakve uslove za ulazak – rekao nam je Esad Plavi.

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Na naše pitanje koga ne bi volio da sretne u „Parovima“ Esad je odmah odgovorio da je to Lepi Mića, jer kao nam je rekao, ne zna kako bi reagovao u susretu sa njim i kako bi tekla komunikacija između njih dvojice.

Mada je  Esad Plavi rekao kako Sejo Kalač ulazi sigurno u „Parove“, kada smo kontaktirali Seju, on je ispričao sasvim drugu priču.

-Ma lažu, sve lažu. Mediji, a posebno oni iz Srbije vole da pišu laži o meni. Mene niko ništa nije ni pitao, a ima ta neka novinarka, koja stalno dira i čačka. Ali, zvala me Silvija sa Hepi televizije, pitala me, ali ja nisam ništa još rekao. Oni bi mi kao sve platili.

Sada nešto nije jasno, zvali su Vas ili nisu da uđete u Parove?

-Ma, da zvala me ta Silvija,ali ja sam rekao samo lova, keš, sve unaprijed da mi bude isplaćeno, pa bi ušao. A, kada bi ušao, možda bi mogao izdržati mjeseca dana u tom zatvorenom prostoru -rekao nam je Kalač.

Bato Šišić

 

 

 

Pratite nas:
Menadžer Derviševi
Uhapšen Zmaj od Ši