PočetnaAktuelnoEvo kako je Semir Cerić Koke sa jednom fotografijom napravio haos na internetu: Malo se našalio sa Trumpom, pa…

Evo kako je Semir Cerić Koke sa jednom fotografijom napravio haos na internetu: Malo se našalio sa Trumpom, pa…

Samo jednom fotografijom popularni Semir Cerić Koke napravio je opću frku na društvenim mrežama. Na fotografiji ga vidimo u uredu prvog čovjeka Amerike Donalda Trumpa.

Svakako u pitanju je fotomontaža jer se poznati pjevač malo poigrao u photoshopu. I dok se Koke „zavalio“ u predsjedničku fotelju i telefonira, Trump pored njega „prisluškuje“ telefonski razgovor i čeka da mu pjevač oslobodi stolicu. Ovo je, svakako, samo opis fotografije koja kruži društvenim mrežama, a koja je pokupila nebrojene komentare odnosno reakcije pjevačeve publike.

„Ovdje se vidi ko kosi, ko vodu nosi“, „Naravno, zna se ko je predsjednik“, „Jesi li ga naučio da pjeva „Kafanica, laganica“, „Je li mu to pjevaš večeras u Bijeloj kući“… samo su neki od komentara koji se mogu pročitati na društvenim mrežama.

Istina bilo je i onih koji nisu shvatili pjevačevu šalu i foto-montažu pa su čak upitali Koketa kada je bio u Americi, otkud da se susretne sa Trumpom…

Pratite nas:
Elvedina Šehić ima
Jedva ćete prepozna