PočetnaAktuelnoEvo zašto Ana Nikolić ne može smršaviti ni godinu nakon poroda

Evo zašto Ana Nikolić ne može smršaviti ni godinu nakon poroda

Iako je nekada važila za najatraktivniju pjevačicu na estradi, Ana Nikolić kuburi s kilogramima i godinu nakon rođenja kćerkice Tare, a to i ne čudi s obzirom na to da su pojedini mediji prenijeli da se pjevačica u porodilište došla sa čak 125 kilograma.

Međutim, izvor blizak pjevačici tvrdi da je Ana čak prvih nekoliko mjeseci poslije porođaja odbijala da uopće jede, ali joj ništa nije pomagalo da se riješi viška kilograma.

– Ana ne može smršaviti zbog određenih zdravstvenih problema s kojima se prethodnih mjeseci bori. Zbog toga je njen metabolizam usporen, iako je u potpunosti promijenila način života. Vratila se treninzima i zdravijoj ishrani, ali kilogrami ne odlaze. Malo smršavi, pa se malo ugoji – istakao je izvor, prenosi Story.

– Željela je biti dobra majka i ništa nije radila nauštrb kćerke Tare, pa tako izgladnjivanje nije dolazilo u obzir. O tome se ni sada ne govori, jer to nikako nije dobro za njeno zdravlje.

– Ljudi su navikli da je gledaju kroz prizmu fatalne žene. Javnost je stvorila određenu sliku o njoj, a ona je mnogo više od pukog tijela. Nejasno joj je kako su neki u stanju da zanemare sve hitove koje ima, njen odnos prema poslu i publici i zamjeraju joj fizički izgled. Nikome, a posebno ne ženama, ne bi trebalo zamjerati zbog toga što ne izgledaju onako kako neko smatra da one treba da izgledaju – zaključio je izvor.

 

Pratite nas:
Amel Ćurić se baš
Ona je bila prva že