PočetnaAktuelnoFolk milionerka ulaže u nekretnine: Dala bogatstvo za vilu pod zaštitom države, baškari se u luksuzu, a za ovim žali

Folk milionerka ulaže u nekretnine: Dala bogatstvo za vilu pod zaštitom države, baškari se u luksuzu, a za ovim žali

Branka Sovrlić ljeto provodi u svojoj vili sa suprugom na Ilidži, odakle često objavljuje fotografije i pokazuje raskošno dvorište sa bazenom.

Ona sa svojim prijateljima uživa i pjeva daleko od gradske buke u luksuznom izdanju. Inače, ova vilu je Branka kupila sa svojim suprugom prije 12 godina i ona je pod zaštitom države.

Vila ima i poseban naziv “Golubica”, a ona je bila zadužena za sređivanje unutrašnjosti, dok se suprug pobrinuo za spoljašnjost.

Branka i njen suprug posjeduju nekoliko luksuznih stanova u Beogradu i Sarajevu, kao i restoran, ali materijalni status ne može da im nadomjesti žal zbog toga što nisu proširili porodicu.

https://www.instagram.com/p/CEFK037J9u_/?utm_source=ig_embed

-Paja i ja smo stekli mnogo. Bez lažne skromnosti, mi smo milioneri, ali voljela bih da imamo mnogo manje, a da nam je Bog, odnosno ta neka viša sila, sudbina, podarila djecu, odnosno bar jedno dijete. Ovako bi neko rekao džaba sve. Jednostavno nam se nije dalo da u savršenom braku sa mnogo ljubavi i poštovanja postanemo i roditelji. Bog izgleda ne da sve – ispričala je pjevačica jednom prilikom.

Podijeli

Pratite nas:
Pozadina fotografije
Bio je prosječni de