PočetnaAktuelnoFOTO / Živojinovići se provode na dalekoj destinaciji: Brena trudnu snahu Aleksandru Prijović odvela na Jamajku

FOTO / Živojinovići se provode na dalekoj destinaciji: Brena trudnu snahu Aleksandru Prijović odvela na Jamajku

Otkako je saznala da će postati baka, Lepa Brena se ne odvaja od snahe Aleksandre Prijović! Vlasnica “Granda” i njen suprug Slobodan Boba Živojinović odveli su sina Filipa i njegovu suprugu na Jamajku kako bi prisustvovali vjenčanju porodičnih prijatelja.

Poznato je da popularna pjevačica uživa u porodičnim okupljanjima i druženjima s prijateljima, a proteklog vikenda imala je novi povod za to. Naime, Lepa Brena i Boba Živojinović bili su pozvani na svadbu biznismena Ljubiše Krstajića i njegove izabranice Ane Popović, koja je organizovana na Jamajci.

Bračni par Živojinović rado je prihvatio ovaj poziv, a pjevačica je odmah svoju ideju da povede sina i snahu predložila novopečenim mladencima.

– Brena je veoma vezana kako za Filipa, tako i za Aleksandru, a posebno je slaba na nju otkako je ona zatrudnjela. Uvijek se brine da joj nešto ne zafali, vodi računa o njenom zdravlju, savjetuje je kako da se hrani. Posebno joj je bilo drago što je Prija prihvatila da ide s njima u Ameriku jer zna da će joj pauza i odmor nakon ljetnjih nastupa i te kako prijati u tom stanju – kaže izvor blizak pjevačici.

U prilog tome da izuzetno brine o snahinom zdravlju, kao i da je vezana za nju govore i fotografije nastale na vjenčanju. Brena, ali i Boba nisu se odvajali od nasljednika i njegove supruge, a na gotovo svakoj slici pjevačica je grlila snahu. Ni Prija nije imuna na svekrvinu pažnju, a sudeći po njenom osmijehu, vidi se da joj to baš prija.

Živojinovići nisu bili jedini gosti sa estrade na ovom vjenčanju. Andrija Milošević i njegova djevojka i koleginica Aleksandra Tomić našli su se među zvanicama.

Oni su na Jamajku stigli s Arube, gdje su bili na ljetovanju. Brena se obradovala kad ih je vidjela, a susret s njima ovekovječila je s nekoliko fotografija, baš kao i Aleksandra, koja je snimala Brenu kad se latila mikrofona i zapjevala svoje najveće hitove “Čik pogodi” i “Hej Šeki, Šeki”. Na vjenčanju je zapjevao i Andrija, i to pjesmu “Kada padne prvi snijeg”.

Podsjetimo, Aleksandra i Filip početkom sljedeće godine postat će roditelji. Pjevačica je u trećem mjesecu trudnoće. Krajem jula mediji su objavili tu informaciju, a iako budući mama i tata to nisu komentarisali, njihovi bliski prijatelji, a kasnije i Brena, potvrdili su tu sretnu vijest.

Pratite nas:
Lijek iz prirode: Š
Svima je poznata pod