PočetnaAktuelnoFotografija Megan Markl koja skuplja pseći izmet ispred palate širi se mrežama

Fotografija Megan Markl koja skuplja pseći izmet ispred palate širi se mrežama

U Velikoj Britaniji se ova fotografija već naveliko šeruje po društvenim mrežama i svi pokušavaju da dokuče da li je na njoj zaista Megan Markl.

Obožavaoci britanske kraljevske porodice poludeli su od oduševljenja kada je novinarka Lisa Petrilo na Tviteru objavila fotografiju na kojoj ženska osoba ispred Kensingtonske palate šeta sa psom i za njim skuplja kaku. Naime, žena s fotografije neviđeno podseća na Megan Markl.

– Neverovatno, dok smo prolazili pored Kensingtonske palate, sreli smo ovu lepu ženu ispred privatne rezidencije u kojoj žive Hari i Megan. MEGAN?! Njen pas je obavljao nuždu. Ona nije mogla biti simpatičnija. I princeze skupljaju kakicu – napisala je Petrilo, novinarka “Entertainment-a”.

Fotografija koju je objavila je odmah postala viralna na društvenim mrežama, ali ispostavilo se da na njoj ipak nije vojvotkinja od Saseksa. Naime, princeza nema psa kao na fotografiji, u palatu se uselila s biglom Gajem, a ona i Hari su nedavno usvojili crnog labradora. Da nije reč o Megan, potvrdio je i izvor iz palate za portal “TMZ”.

 

 

Pratite nas:
Marija Šerifović o
Popularna pjevačica