PočetnaMuzikaFranjo Franjić u Bugojnu snimio spot za novu pjesmu „Kćerki moja“: Emocije nadvladale i pjevača

Franjo Franjić u Bugojnu snimio spot za novu pjesmu „Kćerki moja“: Emocije nadvladale i pjevača

Franjo Franjić, kako smo ranije pisali, završio je svoj novi album. Na novom CD-u radio je skoro godinu dana.

– Mislio sam da ćemo sve završiti prije, ali zbog drugih mojih poslovnih obaveza to nije bilo izvodljivo. Svakako nigdje nismo žurili. Željeli smo svi napraviti odličan album, sa devet fantastičnih pjesama. Vjerujem da će se i publici svidjeti posao koji smo obavili – Franjina su očekivanja.

Na Franjinom albumu naći će se ove pjesme: „Dobro došli“,  „Vina donesite“, „Ja ću opet sve po svome“, „Sviće zora rana“, „Dunja“, „Majko“, „Kćeri moja“, „Kume“ i „Bolom ovjerena“.

On je jučer u Bugojnu ekranizirao pjesmu „Kćerki moja“ koja mu je, kako reče, posebno draga.

– Puno pozitivne energije na samom snimanju spota ulijeva nadu da će to biti jedan od najkvalitetnijih koje sam do sada radio. Sama pjesma je veoma lijepa, jaka, sa snažnom porukom. Još više će dobiti „na težini“ kada spot bude finaliziran. Siguran sam da će se i publici svidjeti – zadovoljan je Franjo čiji spot uskoro možete vidjeti na brojnim bh. TV stanicama, ali i onima u regionu.

– Ono što me posebno čini sretnim jeste da čujem komentare publike. Vjerujem da će pjesme brzo doprijeti do njih i da će se slušati. Radio sam ih sa puno elana i ljubavi. Zahvalan sam porodici na podršci, mojim prijateljima i saradnicima – iskren je on.

Sve pjesme snimao je u saradnji sa svojim starim saradnikom Mirzom hadžiahmetovićem, u bugojanskom studiju „Hazard“. Hadžiahmetović potpisuje aranžmane za devet novih Franjinih pjesama. Neke od njih autorski potpisuje sam pjevač, ali i Muharem Haro Hamzakadić koji stoji iza numere „Kćeri moja“, Geronimo koji je autor numere „Dobro došli“.

Podijeli

Pratite nas:
Jovanu Joksimović s
Seka Aleksić se ogl