PočetnaAktuelnoFudbaler zauvijek ‘šutnuo’ pjevačicu: Ovo su stvarni razlozi zbog kojih je Sandra Afrika opet sama

Fudbaler zauvijek ‘šutnuo’ pjevačicu: Ovo su stvarni razlozi zbog kojih je Sandra Afrika opet sama

Vladimir Volkov ostavio je Sandru Prodanović Afriku nakon dvije i po godine zabavljanja.

Fudbaler je po povratku s Kipra okončao njihovu vezu i tokom dužeg razgovora iznio sve činjenice zbog kojih je stavio tačku na njihov odnos.

Sandra i Vlada posljednjih mjeseci ne funkcionišu baš najbolje, pa je često dolazilo do razmirica koje su ih oboje gušile. Vova je početkom jula potpisao dvogodišnji ugovor s fudbalskim klubom Ermis iz Larnake i odselio se tamo. Sandra je u početku u pauzama između nastupa redovno boravila na Kipru i sve je bilo u redu.

Kada nisu bili zajedno, svaki čas su se čuli telefonom i nije bilo nikakvih problema. Međutim, okolnosti su se iznenada promijenile. Daljina je učinila svoje. I s jedne i s druge strane bilo je sumnji, ljubomore, nedostajanja, čežnje, zbog čega su se često raspravljali i prebacivali nešto jednom drugom. Sandri smeta ovo, Vovi ono…

-Zaista ne znamo šta je konkretno u pitanju jer je Vladimir zatvoren i neće da nam iznosi prljav veš, ali riješio je da se definitivno više ne miri sa Sandrom. Otkako je počeo da igra za ovaj klub, maksimalno se posvetio poslu, pa je možda i to zasmetalo Sandri jer nije mogao da joj se posveti 24 sata kada mu je dolazila u posjete – otkriva izvor lista „Alo“ i dodaje da je bivši fudbaler Partizana čekao da se vrati s Kipra kako bi otvoreno popričao sa Sandrom.

-On nije želeo da se njihov odnos završi preko poruka. Razgovarali su kao normalni, odrasli ljudi i oboje se složili da je bolje da prekinu nego da nastane neki haos. Ostali su u korektnim odnosima, čuju se, a možda su se čak i vidjeli preko dana na nekom ručku – završava izvor blizak nekada zaljubljenim „golupčićima“.

 

 

Pratite nas:
Ostavila ga zbog pre
Buba Corelli žestok