PočetnaAktuelnoGledao sam smrti u oči, trpim nesnosne bolove: Darko Filipović opisao stravične detalje saobraćajne nesreće

Gledao sam smrti u oči, trpim nesnosne bolove: Darko Filipović opisao stravične detalje saobraćajne nesreće

Darko Filipović doživio je stravičnu saobraćajnu nezgodu, u kojoj je na svu sreću izbjegao fatalan ishod.

Kaže da je tek sada, kada je sve prošlo, svjestan da ga je Bog sačuvao, ali da i dalje trpi nesnosne bolove koji ga plaše.

-Izbegao sam smrt za dlaku, bukvalno sam joj gledao u oči. Bilo je strašno! – rekao nam je na početku razgovora Filipović i objasnio kako je do udesa došlo.

– Nisam kriv. Čovjek je tolikom brzinom vozio kroz naselje da ga nisam ni vidio. Kada je udario u moj automobil, okrenuo me je za 360 stepeni. Nisam znao šta me je snašlo – kaže folker vidno potresen.

– Da sam bio u nekom manjem automobilu, od mene ništa ne bi ostalo. Iskreno, ni ovako ne znam kako sam preživio. Još uvijek sam u stanju šoka i trpim nesnosne bolove. Nakon udesa su me odvezli u Urgentni centar, gdje sam proveo pet sati na raznim ispitivanjima, snimanjima… Najveći bol trpim u predjelu lijeve butine, ne znam više šta da popijem da mi bude bolje – kaže Darko i dodaje da je skener pokazao da nije došlo do preloma.

– Navodno nisam polomio butnu kost, ali me plaši bol koji osjećam. Popio sam lijekove i dobio neku mast da mažem ugruhanu nogu, ali ne znam šta će biti – kaže on.

Muškarac koji je navodno izazvao saobraćajnu nezgodu u beogradskom naselju Medak zadobio je, kako Darko kaže, lakše tjelesne povrede.

– Koliko znam, on je dobio dvije kopče na glavi i to je sve. Dobro se osjeća i ništa ga nije boljelo. U pitanju je mlađi muškarac – objašnjava Darko, koji je vozio automobil svoje supruge.

– Po nekoj mojoj procjeni, šteta na automobilu je totalna, ali i da nije, svakako je velika. O tome u ovom trenutku uopšte ne razmišljam. Ne znam ni gdje mi je automobil trenutno jer ga je „Parking servis“ odnio sa mjesta nesreće dok sam ja bio u Urgentnom centru – rekao je Darko Filipović i dodao da je njegova supruga Jasmina sa njihovom kćerkicom Nastijom u Nišu, kod njenih roditelja, pa su na taj način, srećom, izbjegle stres da ga gledaju povrijeđenog.

Podsjećanja radi, saobraćajna nezgoda u kojoj je pjevač povrijeđen desila se prije dva dana oko 19 sati u beogradskom naselju Medaković, kada je Filipović skretao iz ulice lijevo, a na njega neprilagođenom brzinom naletio drugi automobil.

Podijeli

Pratite nas:
Milan Stanković otk
Ovako izgleda kćerk