PočetnaAktuelnoGlumac Andrija Milošević otkrio kako je za godinu izgubio 20 kilograma

Glumac Andrija Milošević otkrio kako je za godinu izgubio 20 kilograma

Šarmantni glumac Andrija Milošević oduševio je fanove novim izgledom. Iako mu obožavateljica, zahvaljujući njegovoj karizmatičnoj pojavi, sigurno nikada nije nedostajalo, sada ih ima još i više.

Andrija Milošević, koji je gledatelje osvojio ulogom u seriji “Andrija i Anđelka”, u manje od godinu izgubio je nevjerovatnih 20 kilograma. Ako ste pomislili da je tajna sigurno u nekakvoj rigoroznoj dijeti gadno ste se prevarili.

Kako je i sam još krajem septembra istaknuo potpuno se prepolovio.

– Još se navikavam da mi je ostalo pola mene meni, a ono drugo pola otišlo sebi – napisao je tada glumac uz fotografiju koju je objavio na Instagramu, a nije trebao dugo čekati da komplimenti krenu stizati sa svih strana. No, sada je obožavateljima otkrio i tajnu svoje transformacije.

– Samo malo promijenite prehranu, promijenite način života i to je to. Ne jedite tešku, masnu hranu, šećere… – izjavio je.

Ponudio je i dodatno objašnjenje.

– Ne trebate ići na dijete, prevare…Dijeta vam ni u čemu neće pomoći. Ne idite na dijete nego idite kod ljudi koji će vam propisati kako da se hranite cijeli život – rekao je Andrija.

Pratite nas:
Zavirite u luksuznu
Više nismo bliski,