PočetnaDijasporaGoca krivi sebe za Šabanovu smrt: Udovica pjevača misli da bi sve bilo drugačije da je ovako postupila dok je Šaulić bio živ!

Goca krivi sebe za Šabanovu smrt: Udovica pjevača misli da bi sve bilo drugačije da je ovako postupila dok je Šaulić bio živ!

Goca Šaulić, udovica pokojnog Šabana, krivi sebe za njegovu smrt, s obzirom na to da mu nije zabranila da toliko putuje i nastupa.

Šaban Šaulić izgubio je život 17. februara nakon teške saobraćajne nesreće, a Goca danima ne može da se smiri i pije lijekove. Ilda, Mihajlo i Sanela s druge strane imaju svoje porodice, pa u teškom bolu nisu sami, dok je Goca izgubila muža sa kojim je provela više od 40 godina.

-Ona ima promjene ponašanja. Od one u kojoj ponavlja da je Šaban na putu i da će doći svaki čas i da će je nazvati telefonom, do one druge u kojoj potpuno svjesna ponavlja kako je ona kriva za njegovu smrt te kako je trebala da mu zabrani da otputuje u Njemačku – priča izvor blizak porodici.

Šaban je mnogo radio, a posao nikada nije odbijao, jer je svojim sinovima i unucima želio da obezbedi lijep život. Goca misli da bi je on poslušao, samo da mu je na vrijeme zabranila i da ga nije toliko podržavala.

Porodica Šaulić je nakon sahrane otišla sa prijateljima i jedan restoran, gdje su bili najbliži prijatelji i kolege.

-Iz restrorana su svi skupa otišli sa porodicom u dom preminulog pjevača, gdje su do 3 sata iza ponoći evocirali uspomene na njega, na druženje sa njim, gledali su slike, prisjećali se zajedničkih momentata… Bilo je jako emotivno i tužno – kaže jedan od prijatelja koji je tome prisustvovao.

Pratite nas:
Karleuša uhvatila B
UNACI ŠABANOVE ULIC