PočetnaAktuelnoGogi Sekulić je bivši muž izdahnuo na rukama, a evo zbog čega joj je datum njegovog rođenja veoma bitan

Gogi Sekulić je bivši muž izdahnuo na rukama, a evo zbog čega joj je datum njegovog rođenja veoma bitan

Samo dva mjeseca nakon što je Igoru Ramoviću izgovorila sudbonosno “da”, Goga Sekulić morala je da mu uputi i posljednje zbogom. Igor je preminuo u jednoj bolnici u Hajdelbergu na njenim rukama.

– Igor je ubrzo nakon svadbe osjetio bolove u stomaku, zbog čega je posjetio ljekara, koji je konstatovao rak debelog crijeva. Za operaciju u Njemačkoj bilo je neophodno 20.000 eura, koje su dostavili tamošnjim doktorima, ali je bolest toliko brzo napredovala da za operaciju bukvalno nije bilo vremena – rekao je tada dobro obaviješteni izvor i dodao:

– Goga je sve vrijeme bolesti bila uz njega, bukvalno do posljednjeg momenta. Umro joj je na rukama dok mu je pričala kako će, kad ozdravi, otići na medeni mjesec. Trudila se da mu ulije nadu, ali bilo je uzalud – zaključio je on.

Uprkos velikoj želji da suzbije ružnu prošlost, Goga još jedan datum nikada neće uspjeti da zaboravi. Naime, njen sadašnji muž Uroš Domanović rođen je istog datuma kao i Gogin bivši, 4. juna, samo 20 godina kasnije. Pričalo se da je ovu informaciju krila i od najbližih prijatelja.

Svojevremeno se navodilo i kako je potresena pjevačica bila i u posjeti astrologu kako bi se uvjerila da “ovo nije ništa”, koji ju je uvjerio da su oba muškarca sudbinski vezana za nju i da nema potrebe da brine, jer je kraj Uroša čeka lijepa budućnost. Navodno, ona je karmički odgovarala Igoru, a njoj Uroš. Svakako, ova dva braka u potpunosti su različita.

Pratite nas:
Katarina Grujić zab
Ovako je sve počelo