PočetnaAktuelnoGola u kadi: Poznata pjevačica je devedesetih bila seks simbol, a na obnaženim slikama izgleda brutalno

Gola u kadi: Poznata pjevačica je devedesetih bila seks simbol, a na obnaženim slikama izgleda brutalno

Ova atraktivna pjevačica svojevremeno je važila za jednu od najzgodnijih javnih ličnosti, a mnogima i dan danas zastane dah kada gledaju njene fotografije iz mladosti.

Vesna Zmijanac te 1994 godine bila je jedna od najzgodnijih pjevačica na estradi, a standarde je postavljala ne samo glasom nego i stasom. Nije se libila ni da pokaže svoje izvajano tijelo, a pored fotografija u toplesu ima i jednu gdje potpuno naga leži u kadi.

Malo ko se sjeća spota za numeru „Sebi sam bila i brat i rat“ iz 1994. godine kada se Vesna pojavila u potpuno providnom kombinezonu, a samo intimni dijelovi su bili pokriveni cvijetovima.

– Taj kombinezon s ružama, koji sam nosila u spotu, kupila sam u New Yorku, a kasnije sam ga poklonila Karameli. Pocepao se sto puta, ali smo ga usput šili. Iskorišten je maksimalno. To vrijeme je bilo obilježeno mojim stajlinzima, znam da ljudima i dalje ispada vilica kada gledaju neke moje spotove. Svi me pitaju da li i dalje čuvam te antologijske komade garderobe, ali Nikolija je uzela one malo elegantnije stvari, a ostalo sam poklonila Karameli – otkrila je svojevremeno Vesna Zmijanac.

Pratite nas:
Želim da dožive sv
Bajkovita ljubavna p