PočetnaAktuelnoGordana Šaulić podnosi tužbu protiv Bjele zbog filma ‘Toma’? Udovicu pokojnog kralja je mnogo povrijedilo!

Gordana Šaulić podnosi tužbu protiv Bjele zbog filma ‘Toma’? Udovicu pokojnog kralja je mnogo povrijedilo!

Goca, kao i cijela porodica Šaulić, nezadovoljni su načinom na koji je Šaban predstavljen u filmu “Toma”.

Iako se preminula muzička legenda pominje u svega dvije scene u filmu koji je osvojio srce publike u Srbiji i regionu, Goca Šaulić tuži Bjelu zbog nedostojnog predstavljanja njenog supruga, prenose domaći mediji.

-Baš su se svi iznervirali oko toga. Realno, bez veze je da od svega što je Šaban u životu uradio u filmu bude spomenut u kontekstu šverca cigareta i kao Ganci. Bolje da su ga preskočili. Zašto takvu legendu sada omalovažavati na taj način. Mislim da će tužiti Bjelogrlića, ili tražiti da se ta scena izbaci ili promjeni kada bude rađena serija – kaže za medije Šabanov brat Hasan Dudić.

-Ja ne znam ko je glavni krivac što je moj brat ponižen u tom filmu, da li Bjela ili neko drugi. Čime je to Šaban zaslužio? … Ti uzimaš jednog Šabana, predstavljaš ga kao nebitnog, pa ga još i vrijeđaš. Čemu to? Uradio si film o Tomi, neka akcenat bude na njemu, bio je legenda, ali nemoj da vrijeđaš druge umjetnike. Vidjet ću sa porodicom, ako treba i da tužimo da se sa mog brata skine ova ljaga, neka to izbace iz filma, iz serije, njihov je problem šta će da rade. Neka ga puste da mirno počiva na onom svijetu – jasan je bio Hasan u prenošenju emocije cjelokupne Šabanove porodice.

Pratite nas:
Marinko Rokvić teš
Mujo Isanović uz no