PočetnaKoncerti„Gorio“ je Srebrenik: Armin Bijedić još jednom dokazao zašto ga zovu „kraljem za derneke“

„Gorio“ je Srebrenik: Armin Bijedić još jednom dokazao zašto ga zovu „kraljem za derneke“

Armin Bijedić još za vrijeme muzičkih takmičenja na kojima je učestvovao, pokazao je da je, kada su glasovne mogućnosti u pitanju, vanserijski talenat. Uz to na svojim nastupima, iz dana u dan, dokazuje da mu, i kada je repertoar u pitanju, od pjevača njegove generacije – nema konkurencije.

Iako je do sada nekoliko puta gostovao u diskoteci „Galaxis“ u Srebreniku, najboljoj diskoteci u Tuzlanskom kantonu a i šire, to nije predstavljalo problem Bijediću. Nije se ni ovoga puta bojao kakva će biti posjeta. I ponovo je opravdao povjerenje publike, vlasnika diskoteke Nerke Mujkića… Sve je bilo kao u šibici.

Zanimljivo je da i je veći dio ulaznica za ovaj Arminov koncert unaprijed rasporodat. To se inače ranije dešavalo samo mega zvijezdama poput Šaban Šaulića, Mileta Kitića, Ace Lukasa i mnogih drugih.

-U Srebreniku tačnije u „Galaxisu“ je publika posebna. Ako zavole pjevača onda je on kralj. Svaki put kada sam tamo gostovao iznova sam se prijatno iznenadio. Svakako, tu je i Nerko Mujkić, vlasnik diskoteke, koji je sa svojim osobljem usitinu najbolji domaćin – zadovoljan je Bijedić.

Koliko je tražen dovoljno govori podatak da su termini za njegove nastupe popunjeni gotovo do kraja godine.

Aferim Armine!

Pratite nas:
Supruga TV voditelja
Hanka Paldum se dirl