PočetnaShowbizGošća iz publike vrijeđala trudnu glumicu: Takvo dijete ne treba ni vama, ni društvu

Gošća iz publike vrijeđala trudnu glumicu: Takvo dijete ne treba ni vama, ni društvu

Ruska glumica Evelina Bledans (49) gostovala je u TV emisiji u kojoj je govorila o trudnoći i vještačkoj oplodnji u 49-oj godini života, kada je došlo do fizičkog obračuna sa jednom gledateljicom. Burnu reakciju glumice izazvao je komentar djevojke iz publike koja je pomenula njenog bolesnog sina.

Elena Lebedeva, djevojka iz publike, optužila je glumicu da trudnoćom na pragu pete decenije ugrožava zdravlje svog djeteta, posebno naglašavajući da glumica već ima sina sa Daun sindromom.

– Opasno je rađati djecu u periodu od 35 do 40 godine, a šta tek reći za 49. godinu? O čemu si razmišljala? Da li ćeš roditi još jedno dijete sa Daun sindromom? Nikome ne treba takvo dijete, ni tebi ni društvu – rekla je Lebedeva.

Glumica je prvo pokušala mirno da je prekine i kaže nešto, ali kako nije mogla da dođe do riječi, ustala je i krenula ka ženi u publici. Jedna od gostiju u studiju u tom trenutku je dobacio je da bi Lebedeva trebalo da napusti snimanje emsije, da se tenzije smanje, ali tada je već bilo kasno jer je bijesna glumica već stigla do nje, prenosi Blic.

– Bijednice! Ovo je za moje dijete, jel ti jasno? – rekla je Bledansova nakon što ju je udarila.

– Možete reći bilo šta o meni, ali ostavite djecu na miru! – vikala je ona.

Pogledajte kako je izgledao njihov okršaj.

Pratite nas:
Sve za dobro snimanj
Poslije problema i d