PočetnaMuzika‘Greška u genu’ pjesma i spot koji donose jednu drugačiju, modernu i moćnu Indiru

‘Greška u genu’ pjesma i spot koji donose jednu drugačiju, modernu i moćnu Indiru

Nakon uspješnog prvog samostalnog albuma „Valkira“, za kojeg je osvojila nominaciju za Porin, bivša pjevačica grupe Colonia , koja danas nastupa pod imenom Indira Forza iznenadila je novim, svježim zvukom i produkcijom u novom hit singlu “Greška u genu”. Hitmejkerskom dvojcu -Branimiru Mihaljeviću & Neni Ninčeviću, u  ovoj pjesmi pridružio im se Slobodan Veljković Coby, poznat po svojim uspješnim saradnjama sa mnogim regionalnim zvijezdama, čime je pjesma dobila novi zanimljiv zvuk koji će se slušati u cijeloj regiji, na mnogim Indirinim koncertima ovoga ljeta.

-Pjesma ima zanos, moć i silu da vas pokrene dok je slušate na radiju ili u klubu. Moja energija je uvijek prisutna u bilo kojem muzičkom izričaju, a to me je i potaknulo da se emotivno razigram na novoj pjesmi. Veseli me samostalni put kojim hrabro i odlučno koračam sa svojim novim/starim timom „Mihaljević“ koji radi jednakim žarom kao i ja – izjavila je Indira.

Za sjajan make up i popularni “wet look“ zaslužan je Indirin glam tim Vikler i ruž koji je odlično nadopunio stajling u kojem dominira crveni voluminozni mantil s potpisom dizajnerskog dvojca Twins by Begović &Štimac. Spot je režirala Sandra Mihaljević, a sniman je noću u Zagrebu i Ljubljani, što je dodatno začinilo moćan tekst koji govori o snažnoj, ali povrijeđenoj ženi u nikad do sada ispričanoj priči.

Ako je suditi prema pjesmi „Greška u genu“, Indira Forza je pravi muzički kameleon i jesen bi mogla biti puna iznenađenja kada je u pitanju ova harizmatična pjevačica.

Podijeli

Pratite nas:
Ana Bekuta odvedena
Dortmund primjer kak