PočetnaAktuelnoHalid Muslimović više se osvrće na optužbe Sonje Bašić: Dokazat ću da sam nevin, neka priča šta hoće, a ja nastavljam sa koncertima što mi je najvažnije

Halid Muslimović više se osvrće na optužbe Sonje Bašić: Dokazat ću da sam nevin, neka priča šta hoće, a ja nastavljam sa koncertima što mi je najvažnije

Bez obzira što Sonja Bašić koristi medije kako bi još više ukaljala ime Halida Muslimovića, ovaj popularni pjevač ne zamara se više pričama oko toga šta se desilo na putu od Kozarca do Banje Luke.

Ranije je demantirao njenu priču po kojoj ju je pretukao, da joj je dužan novac, da ju je ucjenjivao… A, ona i dalje tvrdi da je modrice po licu i tijelu dobila od njega jer ga je povrijedilo kada je tražila da joj vrati novac koji mu je godinama pozajmljivala.

Muslimović je odlučio da više o tome ne priča i posvetio se nastupima, novim pjesmama…

-Uopće me ne zanima šta ona više priča. Koristi pojedine medije na njoj znan način kako bi što više degradirala moje ime. Za sve što sam rekao i što se događalo imam svjedoke i sud će donijeti konačnu odluku. Moji advokati su se maksimalno posvetili kako njenoj priči tako i izvještavanju pojedinih medija. Ne želim više da je komentiram niti me zanima. Vidjet ćemo se na sudu i sve riješiti. Neka ona priča šta hoće. Nastavljam sa poslom – kazao je Muslimović za “Ekspanziju” ističući kako nije tačno da je preko advokata molio Sonju da se pomire.

-Imam puno koncerata koji me čekaju u narednom periodu. Jedan od njih je i veliki koncert na trgu u Zavidovićima gdje ću pjevati u ponedjeljak. Poslije toga turneja se nastavlja širom BiH i regiona, a već od septembra nastupi u inozemstvu – zadovoljan je „Plavi čuperak“.

 

Pratite nas:
Nihada Kapetanović,
Kemal Hasić se dirl