PočetnaAktuelnoHana Hadžiavdagić-Tabaković tri sata ležala na operacionom stolu

Hana Hadžiavdagić-Tabaković tri sata ležala na operacionom stolu

Sarajka Hana Hadžiavdagić- Tabaković, poznata influencerica i TV voditeljica, kako je jučer i najavila na svom Instagram profilu, imala je u popodnevnim satima operativni zahvat u jednoj privatnoj banjalučkoj bolnici, a jutros je svoje pratitelje i prijatelje na Instastoryju obavijestila da je operacija uspješno završena.

-Puno se bolje osjećam. Hvala Bogu da postoje ovi filteri da se čovjek može snimiti. Upravo sam doručkovala, pojela sam dvopek i pijem čaj. Operacija je uspješno prošla, doktor je zadovoljan. Uglavnom, bilo je nekih cistica, priraslica, svašta nešto. Operacija je umjesto sat, trajala tri sata, jer nikad se ne zna šta nađeš u stomaku dok ne uđeš u stomak. Ustvari, dvije operacije smo radili, jednu kroz stomak, jednu kroz matericu, a ono što je najvažnije jeste da se ja dobro osjećam – ispričala je Hana u videoobraćanju iz bolničkog kreveta.

Hana Hadžiavdagić primila je na hiljade poruka podrške i želja za brz oporavak, a inače na svom Instagram profilu ima skoro 600.000 pratitelja.

Podijeli

Pratite nas:
Amra Džeko na romin
Meghan Markle progov