PočetnaAktuelnoHanka Paldum ima veliko, toplo i nesebično srce: U Kanadi posjetila teško bolesnog obožavatelja

Hanka Paldum ima veliko, toplo i nesebično srce: U Kanadi posjetila teško bolesnog obožavatelja

Kraljica bh. estrade Hanka Paldum, trenutno je u Kanadi.

Da je i u tom dijelu svijeta uvijek rado viđena najbolje govori to da su svaki njeni koncerti više nego dobro posjećeni. Interesovanje je toliko da organizatori kažu kako su sigurni da slobodno u nekim dijelovima mogu ponoviti koncerte jer je puno onih koji nisu mogli zbog kapaciteta, ući u dvorane.

Kada ne pjeva, Paldum se druži sa našim ljudima koji tamo žive i rade

I ne samo to.. Posjetila je nekoliko vrlo dragih prijatelja, ali i jednog od svojih obožavatelja koji je bolestan.

Tako je Hanka jučer u Hamiltonu, i pored svih obaveza vezanih za pripreme za subotnji veliki koncert u Oakvilleu, našla vremena, posjetila i iznenadila velikog ljubitelja njene pjesme baš u njegovom domu.

Bilo je i suza i smijeha, osjećanja su se pomiješala pa izazvale suze i “knedlu” u grlu, ali i osmjeh i nadu da će, trenutno bolestni Meho Zejčirović, ipak izaći kao pobjednik iz ove teške, ali ne i nepobjedive bitke.

-Veliko hvala Mehi i njegovom dobrom sinu Dini na gostoprimstvu ali i Hanki na fantastičnoj ljudskoj gesti. Osobno sam se večeras uvjerio kolika dama je naša Hanka, i ponosim se što je poznajem i na ovaj način – objavio je na Facebooku jedan od Hankinih prijatelja i obožavatelja.

Gepostet von Ernad Eno Causevic am Mittwoch, 27. November 2019

Pratite nas:
Potresno pismo majke
Zločin je poslije 7