PočetnaAktuelnoHanka Paldum se dirljivom porukom oprostila od Olivera Dragojevića: Putuj naš dragi Olivere, putuj dušo plemenita i skrasi se u najljepšoj Božijoj bašti

Hanka Paldum se dirljivom porukom oprostila od Olivera Dragojevića: Putuj naš dragi Olivere, putuj dušo plemenita i skrasi se u najljepšoj Božijoj bašti

Hanka Paldum je bila vidno potresena kada je čula da je preminuo Oliver Dragojević. Još uvijek, kako kaže, ne može vjerovati da smo ostali bez čovjeka koji je znao kako otpjevati ljubavnu pjesmu, bez pjevača koji je milovao svojim glasom.

I na Instagramu se oprostila od Dragojevića vrlo dirljivom porukom.

-U posljednje vrijeme kao da se tamni oblak nadvio nad ovim vilaetom. Opet tužna vijest. Odlaze nam drage osobe, pa sad i naš dragi Oliver, naš anđeo koji nas je svojim glasom i pjesmama odmarao, unosio radost u naša srca, tugu pretvarao u radost, a radost u tugu, i tako u krug.

Poput one moje, koju mi Alka napisa: „Moj Bože, kako mora biti će, svaka rijeka moru stići će“. I toga moramo biti svjesni. Zato putuj naš dragi Olivere, putuj dušo plemenita i skrasi se u najljepšoj Božijoj bašti u mirisu najljepšeg cvijeća, kao što i ti nama ostavio pjesme kao ruže koje dušu oplemenjuju- napisala je Paldum uz fotografiju na kojoj je u zagrljaju Olivera.

Pratite nas:
„Gorio“ je Srebr
Šok u Velikoj Brita