PočetnaAktuelnoHari dedo po treći put: Varešanović dobio unuku Sofi

Hari dedo po treći put: Varešanović dobio unuku Sofi

Porodica Varešanović danas je postala bogatija za još jednog člana. Naime, sin Harija Varešanovića, Mak dobio je kćerku Sofi.

Lijepe vijesti podijelila je Makova mama, Maja, koja je na svom Facebook profilu napisala: “Upravo je rođena mala i nježna princeza, moja unučica Sofi”

Sin popularnog pjevača 2018.godine oženio je dugogodišnju djevojku Ružu, vjenčali se u Sarajevu, a žive u Njemačkoj već nekoliko godina.

Inače Hari svoj privatni život rijetko kada iznosi u javnost.

-O privatnom životu ne volim da pričam. Imam dva braka iza sebe i troje djece: Damira, Maka i Nađu. Kćerka mi je podarila i dva unuka – Ishaka i Kana. To je sastav naš. Sad, u ovim godinama, unuci svašta probude u meni. Za svoju djecu gotovo da nisam imao vremena… Bio sam na turnejama, putovanjima, ganjao posao i karijeru – a onda te unuci sačekaju kada imaš ozbiljne godine. Onda tek imaš vremena za njih i otkrivaš ljubav. Srećan sam što mi djeca nisu u muzici. Ako nisu hipertalentovani i ako oni to neće, kao što nisu ni htjeli, onda je to u redu. To je njihova stvar bila. Sinovi su informatičari, a Nađa je ljekar – rekao je on jednom prilikom za medije.

Pratite nas:
Inas najavljuje 'lud
Tereza Kesovija bila