PočetnaAktuelnoHasan Dudić je jedva preživio koronu, ‘za dlaku’ izbjegao respirator: Evo šta je uradio kada je izašao iz bolnice

Hasan Dudić je jedva preživio koronu, ‘za dlaku’ izbjegao respirator: Evo šta je uradio kada je izašao iz bolnice

Čim je napustio bolnicu gdje je proveo dvije sedmice zbog koronavirusa, Hasan Dudić je odmah otišao na grob svog brata od strica Šabana Šaulića.

Iako je doktor rekao da mora da miruje mjesec dana kako bi se oporavio, pjevač nije izdržao da ne posjeti vječnu kuću legendarnog muzičara.

Nakon 11 dana provedenih u bolnici usled pogoršanog zdravstvenog stanja zbog covida-19, Hasan Dudić konačno se oporavio i stigao kući. On nam je otkrio da mu je stanje bilo kritično i da je jedva izbjegao respirator i to zahvaljujući ljekarima koji su dali sve od sebe da ga spase. Po izlasku iz bolnice, pjevač je rekao da mu je ipak najteže palo što nije mogao da ode na Šabanov grob, jer mu je to na neki način bio lek i to je radio jednom sedmično.

Upravo zato se oglušio o doktorove naredbe da strogo miruje, pa je posjetio Novo groblje u Beogradu i odnio cvijeće na Šabanov grob. Kako kaže, sa sobom je poveo nekoliko ljudi sa kojima je često i išao do vječne kuće svog brata, a prvenstveno je to uradio kako bi imao nekog uz sebe ako mu bude loše.

-Morao sam da odem do Šabana, navikao sam da idem jednom sedmično. Teško mi je bilo kada sam bio u bolnici i nisam mgao da ga posjetim. Bili smo jako vezani i teško mi je bez njega. Ovo me jedino smiruje. Odem kod njega, odnesem cvijeće, ispričamo se, zapalim svijeću. Sad ću da mirujem i da odmaram – rekao je Hasan za Kurir.

Please follow and like us:
Pratite nas:
Jecaji majke pjevač
Žestoka svaša na i