PočetnaAktuelnoHitno operisan poznati pjevač: Poslije hirurške intervencije još u bolnici

Hitno operisan poznati pjevač: Poslije hirurške intervencije još u bolnici

Nakon rutinske kontrole ljekari su ustanovili da folker mora da ostane u bolnici, pa je u utorak uvečer izvršen hirurški zahvat.

Marinko Rokvić operisan je u utorak u Kliničkom centru Srbije, ekskluzivno saznaje Kurir.

Pjevač je u bolnicu došao zbog rutinske kontrole, a završio je na operacionom stolu. Prema riječima članova porodice Rokvić, folker je dobro podnio intervenciju i postoperativni tok, kako se saznaje, teče kako je planirano. Zbog pandemije virusa korona i bezbijednosnih razloga, supruga Slavica, sinovi Nikola i Marko su spriječeni da obiđu muža i oca, ali su upućeni u njegovo trenutno zdravstveno stanje. To je u razgovoru za Kurir potvrdio pjevačev mlađi nasljednik Nikola.

-Istina je da je tata juče operisan. Dobro se osjeća i nadamo se da će sve biti u najboljem redu – rekao je Nikola za Kurir.

Kako se saznaje, Marinko je prethodnih dana bio veoma aktivan i ništa nije ukazivalo na to da mora pod nož. Inače, Rokvić se posljednjih mjeseci povukao s muzičke scene i maksimalno posvetio porodici, a naročito unucima, s kojima je provodio najviše vremena.

On nije prihvatao tezge, već se pridržavao svih preporučenih mjera koji je krizni štab donio. Želio je da sačeka da se situacija s pandemijom smiri, pa da nastavi sa radom. Pokušali smo da stupimo u kontakt i s njegovom suprugom Slavicom, ali ona nije odgovarala na naše pozive.

Podijeli

Pratite nas:
Poznati bh. glumac i
Prebolovala koronu,