PočetnaMuzika„Hoću sunce“, nova je pjesma Adnana Jakupovića: Novi spot spojit će svoje najbolje snimke do sada

„Hoću sunce“, nova je pjesma Adnana Jakupovića: Novi spot spojit će svoje najbolje snimke do sada

Mostarac i još pjeva o suncu… Možete već sami da zamislite kakvu će toplinu sa hercegovačkog kamena novom pjesmom donijeti Adnan Jakupović. A promjenjivo vrijeme kakvo nas prati cijele godine, očito je inspiriralo i autora nove pjesme pa je odlučio i pjesmom poručiti da nam treba još sunca.

Ovaj mladi Mostarac, raskošnih pjevačkih sposobnosti, već je svoj dio posla završio u studiju. Finalizira se aranžman, a već za nekoliko dana krenut će i realizacija spota koji će, zapravo, biti spoj nekoliko dosadašnjih Adnanovih videa koje će spojiti u jedan novi, finalni proizvod.

Jakupovićeva nova numera pod nazivom „Hoću sunce“ autorski potpisuje Dino Muharemović, dok iza aranžmana stoji Mahir Sarihodžić. Jakupović je i ovaj novi spot povjerio svom dugogodišnjem prijatelju i saradniku Anisu Mujanoviću koji će biti režiser i producent spota za „Hoću sunce“.

Jakupović je siguran da će pjesma naići na dobre reakcije publike, te da su s opravdanjem dugo čekali na neki novitet. Adnan, poznat po tome da ni jednu pjesmu i spot ne radi na brzinu, i ovoga puta se studiozno posvetio novoj pjesmi siguran da će naići na pozitivne reakcije publike.

Podijeli

Pratite nas:
Ibrica Jusić o odla
Danas je godišnjica