PočetnaAktuelnoHoror: Živa sahranjena, 11 dana vrištala iz kovčega, kada su rođaci otvorili grob, njeno tijelo bilo je toplo

Horor: Živa sahranjena, 11 dana vrištala iz kovčega, kada su rođaci otvorili grob, njeno tijelo bilo je toplo

Tridesetsedmogodišnja Rosanhela Almeida dos Santos iz Brazila, za koju se vjerovalo da je umrla od septičkog šoka nakon dva srčana udara, greškom je sahranjena živa. Nakon 11 dana vriske, zapomaganja i svakog pokušaja da se izbavi odatle, ona je ipak preminula.

Rosanhela je u bolnici proglašena mrtvom 28. januara, a već sutradan je sahranjena. Ljudi koji žive u neposrednoj blizini groblja na kome je sahranjena, 9. februara javili su njenim rođacima da se iz groba čuju vriska i udarci.

Dok su oni stigli da otvore grob, Rosanhela je preminula. Njeno tijelo je bilo drugačije okrenuto i još uvijek toplo, a imala je i povrede po glavi i rukama, za koje se pretpostavlja da su nastale prilikom pokušaja da izađe napolje, prenosi Kurir.

Porodica vjeruje da je greškom proglašena mrtvom i zbog toga su incident prijavili policiji.

Njena sestra, Izamara Almeida rekla je da ne žele da optuže nijednog doktora, da ne žele da stvaraju nikakve probleme, ali i da je svakako nemoguće da neko i posle 11 dana bude topao kad ga izvade iz groba.

Pratite nas:
Marina Tucaković zb
Ostavila ga zbog pre