PočetnaAktuelnoHurem su optužili da je sva izoperisana, sada se skinula u kupaći i još je gore

Hurem su optužili da je sva izoperisana, sada se skinula u kupaći i još je gore

Meryem Uzerli, glumica tursko-njemačkog porijekla, proslavila se ulogom sultanije Hurem u seriji “Sulejman veličanstveni”. Bila je opasna žena turskog vladara, koje se za svoju poziciju i poziciju svoje djece, borila svima sredstvima. Od premijere sapunice pa do danas dosta se promijenila. A sada smo dobili i najdetaljniji prikaz njenog “novog izgleda”.

Popularna Hurem (i danas je najviše znaju po toj ulozi” pozirala je u kupaćem kostimu animal dezena (ispratila je animal modni trend).

Meryem je značajno smršala, još prije nekoliko godina i održava vitku liniju. Promijenila je i boju kose, a kako kažu mnogi, vještački “povećala” usne, izvršivši pritom i još nekoliko manjih estetskih korekcija na licu.

Sultanije je zapravo u potpunosti promijenila svoj imidž.

Promjene čak doprinose tome da je mnogi i ne prepoznaju tako lako na novim fotografijama. Modernija Meryem je odlučna u namjeri da se proslavi i u van granica Turske, pa i Europe. Cilj joj je Hollywood.

Viđamo je često na svjetskim gala događajima, pa možda i neka zanimljiva uloga “sačeka” Hurem.

U cijeloj priči je najpozitivnije to što se glumica izborila sa psihičkim problemima koji su je zadesili zbog iscrpljujućih snimanja “Sulejmana”, a zatim i zbog borbe sa bivšim partnerom, turskim milionerom Kanom Ateš za starateljstvo nad njihovom kćerkicom Larom o kojoj brine Meryem.

 

Pratite nas:
Edo Maajka: Srce mi
„Pukla tikva“: F