PočetnaAktuelnoI danas porodici stvara probleme: Sinanu Sakiću sin Rašid prijetio pištoljem zbog para, pjevač prošao kroz pakao

I danas porodici stvara probleme: Sinanu Sakiću sin Rašid prijetio pištoljem zbog para, pjevač prošao kroz pakao

Sinan Sakić za svog života proživljavao je pakao zbog sina iz prvog braka Rašida Sakića koji i poslije njegove smrti porodici svakodnevno stvara probleme.

Nasljednik folk pjevača, kako piše Kurir, prije nego što je posljednji put završio u zatvoru zbog ubistva, maltretirao oca, pa je jednom prilikom čak i potegao pištolj na njega ne bi li mu oteo novac.

– Rašid je stalno tražio pare. Pjevač je krvavo zarađivao i pametno ulagao u nekretnine i poslove, a svu pokretnu i nepokretnu imovinu prepisao je na suprugu Sabinu da njegova djeca jednog dana ne bi sve to prodala i ostala bez krova nad glavom. Rašidu je to smetalo, iako je 2003. godine od Sinana dobio kompletno opremljen stan, hiljade eura… Ukupno mu je dao četiri automobila, i sad vozi Sinanov Audi. Sinan nam se žalio da mu je sin često zadavao glavobolje, a jednu stvar nikad nije mogao da mu oprosti – kad je poslije jednog koncerta uperio u njega repetiran pištolj. Upao je u kuću i tražio pare. Porodica je, uplašena, ostala bez riječi, a Sakiću samo što srce nije iskočilo. Izgurao ga je napolje i rekao mu da mu se više ne obraća i da je mrtav za njega – otkriva jedan pjevač kome je zvijezda bivše Juge ispričala za ovaj incident.

Sestri slomio dva rebra

Prema daljim saznanjima, Rašid je svojevremeno tukao Sinanovu majku i sestru jer su odbile da mu daju 2.000 dinara, a onda je i polusestri Đulkici slomio dva rebra, i to odmah nakon njenog porođaja!

– Pored toga što ocu nije davao mira, proganjao je familiju i otimao im sve što je mogao. Baku i tetku je udarao, a fizički je nasrnuo i na sestru čim je izašla iz porodilišta – kaže Kurirov izvor.

Podsjetimo, Rašid poslije smrti oca, koga u bolnici i kod kuće nije ni posjećivao, konstantno uznemirava maćehu Sabinu i traži joj novac, te pokušava da joj otme porodičnu kuću u Loznici i atelje koji je dobila od supruga. Ona je čak po nalogu zbog prijetnji bila na informativnom razgovoru u policiji u Beogradu.

Rašid ukrao sve zlato iz kuće

Rašid Sakić je prije manje od dvije decenije upao u porodičnu kuću svog oca Sinana Sakića u Loznici i ukrao sve zlato, u vrijednosti od nekoliko desetina hiljada eura. Kad su pjevač i njegova supruga Sabina došli do saznanja da je on krivac, od bruke i sramote slučaj nisu prijavili policiji.

– Sve ono što je Sinan godinama na pošten način gradio i stvarao Rašid je preko noći prokockao. Osjećao je potrebu da ga otac izdržava i odbijao je da radi kao sav pošten svijet. Želio je da živi na visokoj nozi, s devizom da mu je tata poznato lice na Balkanu, pa se tako probijao kroz život – kaže izvor blizak porodici Sakić.

 

Pratite nas:
Haris Džinović sa
Težak period: Emina