PočetnaAktuelnoI Koke sada nosi burmu, vjenčao se sa Ivanom: Poslije tragedije koju sam imao, mislio sam da više niko neće ući u moj život

I Koke sada nosi burmu, vjenčao se sa Ivanom: Poslije tragedije koju sam imao, mislio sam da više niko neće ući u moj život

Samo lijepe stvari se dešavaju Semiru Ceriću Koketu na dan kada se održava finale najgledanijeg showa u BiH „Zvijezda možeš biti ti“.

Popularni pjevač kaže kako mu uistinu večer kada je finale showa ZMBT donosi najveću sreću.

Naime, 15. maja 2015. godine bilo je finale u Skeneriji. Samo nekoliko minuta prije nesgo što će izaći na scenu, javljaju mu da se porodila njegova Ivana i na svijet donijela prelijepu kćerkicu. Jučer, na dan održavanja Superfinala ZMBT, Ivana i Koke su izgovorili „DA“.

– Tada kada su mi javili da mi se rodila kćerkica, ne znam ni kako sam pjevao. Iskreno. Evo večeras finale (petak op.a.), tako da već razmišljam šta će mi se desiti iduće godine kada bude finale – smješkajući se kaže Koke.

Sa Ivanom ima dvije kćerkice. Nisu žurili sa vjenčanjem. Važna je, veli, ljubav koja ih povezuje, a ne papir.

– Ma, papir je kao potvrda za kredit. Nekome to znači i zašto to ja ne bih ispoštovao?! Ovdje, u duši je najbitnije… šta stoji, šta čovjek osjeća. Nakon puno turbulencija koje sam imao u životu, dragi Bog je pogledao i mene, svog Koketa… Podario mi je jedno lijepo gnijezdo: dvije slatke djevojčice, sina već imam, podari mi jedno drago stvorenje koje se nekako uvuklo u moj život. Iskreno, poslije tragedije koje sam imao mislio sam da više niko, nikada neće ući u moj život, ali hvala Bogu pa nisam bio u pravu. Moja osjećanja ostaju ista kao i prije deset godina, ali eto neka sam se otrijeznio od tih nekih životnih turbulencija, poslije smrti moje supruge. Hvala Bogu da sam pronašao sreću – priča Koke i prepričava poruku supruge Ivane koju mu je poslala:

– Baš ti ta burma fino sija, ali što ti sijaš!

Nasmijao se i kazao kako je baš potpisnik ovih redova prvi primijetio burmu na njegovoj ruci, te dodao:

– Da, ti si prvi koji je to primijetio. Ovo je prvi put da nosim burmu – priznaje na kraju Koke za Hayat.ba.

Pratite nas:
Sabahudin Sejdić iz
Letjelo je perje: Na