PočetnaShowbizI poslije 25 godina njihova ljubav cvjeta: Ovo je najsavršeniji par Hollywooda

I poslije 25 godina njihova ljubav cvjeta: Ovo je najsavršeniji par Hollywooda

Poslije deset godina veze Max je zaprosio Elizabeth i – iznenadio je. Sudbonosno “da” izgovorili su 5. jula 2003. godine na Beverli Hilsu pred 180 najbližih

članova porodice i gostiju.

Iako su se upoznali prvog dana fakulteta, kad su imali 18 i 19 godina, Elizabeth Banks i Max Handelman su u sretnoj vezi već gotovo četvrtinu vijeka.

Ne samo da time prkose statistici o uspješnosti veza koje započinju u tinejdžerskom uzrastu, već i holivudskim stereotipima prema kojima brakovi između poznatih osoba rijetko kad potraju duže od par godina.

– Nikad nisam upoznala nikog ko je bolji od mog muža -, sa smješkom na licu priznala je američka glumica, voditelju tok-šoua Conan O'Brianu nakon što je otkrila da se udala za drugog muškarca s kojim je bila u romantičnoj vezi.

Tokom cijele srednje škole zabavljala se sa istim dečkom, ali je on zaboravljen nakon što je prvog dana studentske godine na prestižnom Univerzitetu Pensilvanija upoznala plavookog Maxa, prenosi Superžena.

– Napolju je bilo 40 stepeni u hladu, a student druge godine šetao je po kampusu u prsluku ispod kog nije nosio majicu. Izgledao je isto kao Jason Priestley u seriji Beverli Hils. Bio je prelijep -, priznala je glumica i otkrila da nije mogla da vjeruje da je upravo on zove na sastanak.

– Nisam upoznala svog muža i mislila ovo je čovjek za kog ću se udati -, otkrila je Elizabeth i pojasnila da se na početku fokusirala isključivo na njegove fizičke atribute.

– U prvim godinama naše veze oboje smo znali da imamo simpatije prema drugim ljudima, ali smo ostali zajedno. Oduvijek smo sanjali o zajedničkom životu. Zajedno radimo na vezi svaki dan, imamo veliko poštovanje jedan prema drugome i na svim nivoima. Imamo ljubav. Osjećamo požudu. Prelijepo je.

Prvog sinčića Feliksa dobili su 2011, a godinu dana kasnije porodici se pridružio i Magnus Michael.

Elizabeth je u međuvremenu postala poznata holivudska glumica, pa je snimila na desetine romantičnih scena sa zgodnim glumcima. To nije poljulalo brak s uspješnim producentom Maxom.

Naprotiv, par je priznao da u njihovoj vezi nema ljubomore ni optuživanja.

Oboje znaju da rade u industriji u kojoj je koketiranje s osobama suprutnog sastavni dio posla. Možda je i to jedan od razloga za uspjeh njihove zajedničke produkcijske kuće “Bauston Production” koja je zaslužna za snimanje trilogije “Na putu do zvijezda”.

Pratite nas:
Pink prekinula konce
Ljude masovno pogađ