PočetnaAktuelnoIbro Bublin, nakon Emine stize novi ljetni hit

Ibro Bublin, nakon Emine stize novi ljetni hit

Popularni, mladi i talentovani Ibro Bublin u mjesecu Ramazana ne nastupa,a vrijeme koristi da što više vremena provodi sa roditeljima i bratom u Sarajevu. Nakon što je njegova nova pjesma “Emina” za vrlo kratko vrijeme napravila pravi bum na muzičkoj sceni,Ibro je već snimio još jednu novu pjesmu. A, Emina je odmah po objavljivanju malo podigla prašinu, zbog toga što je na početku pjesme Ibro repovao:

“Mislim da mi to nije trebalo, mislim na repovanje. Na nagovor autora pjesme sam to uradio,mada mi je neki unutarnji glas govorio da nije to to. Mnogi fanovi su mi pisali i na neki način kritikovali, tako da sam repovanje iz pjesme izbacio i zvanično objavio novu verziju pjesme. Takva se odmah dopala mnogim ljudima,a i ja sam lično zadovoljan“-ispričao nam je Bublin.

Na pitanje da li snima opet nešto novo, Ibro nam se pohvalio da je nova pjesma već gotova,snimana je u studiju Baneta Vasića.

„Ovo je meni posebno draga pjesma, nastala je sa puno ljubavi, strpljena i pažnje. Ono što bi posebno istakao i naglasio je to, da sam muziku za pjesmu “Sve cu dati” radio ja,a tekst pjesme napisao je mojo tac Dervo. Pjesma je bržeg ritma, otpjevao sam je baš onako momački,tako da vjerujem da će i ona veoma brzo nacć put do slušalaca“-otkrio nam je Ibro Bublin.

Pred Ibrom su novi nastupi, veliki planovi,a već 1. Jula očekuje ga nastup na velikom I tradicionallom teferiću u njemačkom gradu Dortmundu,a gdje se očekuje oko 10 hiljada posjetilaca kao i svake godine.

Bato Šišić

Pratite nas:
Reprezentacija BiH H
Kajsije čuvaju srce