PočetnaAktuelnoIgorova objava potaknula sumnju: Severina zahladila odnose s Kojićima?

Igorova objava potaknula sumnju: Severina zahladila odnose s Kojićima?

Severina je potaknula glasine o zahlađenju odnosa s Igorovom obitelji i to objavama na Instagramu. Tačnije, sumnje je potaknula jedna Igorova objava zbog koje se primijetio izostanak Severinine objave u isto vrijeme.

Naime, neki su primijetili da pjevačica ove godine nije posebno putem društvenih mreža čestitala rođendan svojoj svekrvi, Igorovoj majci Olji.

Majčin je rođendan na Instagramu obilježio Igor, fotografijom, a Severina se čestitkama pridružila tek u komentarima. “Sretan rođendan mojoj Olji”, napisala je.

Severina je zadnju zajedničku fotografiju sa svekrvom objavila  u februaru 2017. godine. “Moja Olja je najbolja”, napisala je tad.

Također, već duže vremena nije objavila ni jednu fotografiju sa svekrom Draganom Kojićem Kebom s kojim je jedno vrijeme bila veoma prisna te često objavljivala fotografije i snimke sa zajedničkih druženja na društvenim mrežama. 2016. godine čestitala mu je rođendan na Instagramu i napisala da je “najbolji svekar na svijetu”.

I Keba se prije često znao pohvaliti fotkama i snimkama slavne nevjeste, no to nije učinio još od decembra prošle godine.

Je li došlo do zahlađenja odnosa i, ako jest, koji je tome bio uzrok, tek će se saznati…

Pratite nas:
Omiljena bh. voditel
Seks i prevara: Hlum