PočetnaAktuelnoIlda Šaulić otvorila dušu: To je bila moja želja, on tako nastavlja da živi

Ilda Šaulić otvorila dušu: To je bila moja želja, on tako nastavlja da živi

Pjevačica Ilda Šaulić prisustvovala je izložbi svoje bliske prijateljice, umjetnice Džulijet Terani. Ilda je bila dobrog raspoloženja.

– Hvala Bogu, zdravi smo, prisutni smo, dijete raste kako treba i radujem se nekim novim stvarima u životu. I ovo je jedna od takvih – da večeras budem raspoložena, da to bude onako kako jeste i voljela bih da bude više ovakvih događaja – rekla je Ilda.

Pjevačica je nedavno održala i prvi nastup nakon smrti oca Šabana Šaulića.

– Zadovoljna sam! Svaki početak, mislim nije to početak, ali početak poslije nekih krupnih stvari u životu je uvijek težak, ali drago mi je da je to baš bilo u Beogradu, da su došli prijatelji i kolege da podrže, da je bilo svijeta, da je bilo lijepo i veselo… Muzika je moj život i bila je život moga oca i mislim da ja treba da idem dalje i da radim ono što umijem i znam – rekla je Ilda.

Ilda je na nastupu otpjevala i blok pjesama svog oca.

– Emotivno je bilo, sigurno da jeste. U našim životima sigurno neće više biti sve isto, kao što je bilo nekada, ali prosto kroz muziku to nekako… I moj otac živi kroz sve to, i moju muziku, nastupe i moje raspoloženje. Muzika donosi i ono lijepo i ono manje lijepo, tako da mislim da to treba da ide dalje, svojim tokom – navela je Ilda za Pink, i dodala da će joj biti praksa da pjeva očeve pjesme na njenim nastupima.

– To je bila moja želja i mislim da će to biti ustaljeno, što se tiče mojih nastupa – rekla je Ilda Šaulić.

Na pitanje kako su ostali članovi porodice Šaulića, Ilda je rekla sljedeće.

– Dobro su… Kako da vam kažem, život ide dalje i mi moramo dalje. To mi, negdje, između sebe najbolje znamo – navela je ona.

 

 

Pratite nas:
Tako to radi „Žen
EKSKLUZIVNO: Haris B