PočetnaAktuelno‘Imali smo samo vanjski toalet: Velike zvijezde estrade odrastale su u selu, a neki nisu imali ni osnovne uslove

‘Imali smo samo vanjski toalet: Velike zvijezde estrade odrastale su u selu, a neki nisu imali ni osnovne uslove

Mnoge zvijezde estrade dolaze iz malog mjesta, a među njima ima i onih koje nisu imale odlične uslove tokom odrastanja.

Rada Manojlović često istče da je došla sa sela, a njoj život nije bio oduvijek lak.

Selo Četereže koji broji samo 571 stanovnika poznato je po pjevačici Radi Manojlović, koja je od samog pojavljivanja na estradnom nebu ponosno isticala da je sa sela.

– Odrasla sam u staroj, trošnoj kući koju je sagradio moj djeda, imali smo spoljni toalet – govorila je ona.

Nakon što je započela karijeru, svom ocu Radetu sagradila veliku kuću. Koristili su spoljni toalet, a kako Rada kaže, kupanje im je bilo pravo snalaženje.

– Snađeš se. Imaš šporet, griješ vodu i to je to – rekla je jednom prilikom pjevačica, koja danas u istom dvorištu ima luksuznu kuću opremljenu kvalitetnim namještajem.

Dragana Mirković

Dragana Mirković danas uspješna i velika zvijezda koja živi u dvorcu sa porodicom u okolini Beča, rođena je u selu Kasidol kraj Požarevca. Selo danas broji svega 575 stanovnika, a pjevačica je zahvaljujući ovom selu, dobila nadimak “Luče iz Kasidola”. Dragana i danas obilazi selo i rado dolazi kada ima vremena.

Po riječima mještana, Luče iz Kasidola svoje rodno mjesto posjetila je posljednji put tokom ljeta, kada je dala određenu svotu novca za pravljenje terena za fudbal. Dragana Mirković u austrijskoj prestonici sa porodicom živi skoro dvije decenije, piše Blic.

U kući ima nekoliko spavaćih soba, bazen, drvene stepenice koje vode na sprat, kupatilo ukrašeno Svarovski kristalima, privatna sauna, a prije nekoliko godina porodično gnijezdo upotpunili su efektnim italijanskim namještajem.

Miroslav Ilić

Miroslav Ilić je rođen u selu Mrčajevci koje ima 2676 stanovnika. Selo nadomak Čačka je postalo poznato zahvaljujući ovom folkeru, a on je nerijetko isticao da će se uvijek sa radošću vratiti tom mjestu i svojoj kući u kojoj je odrastao. Pjevač i danas nosi nadimak po mjestu u kom je rođen – “Slavuj iz Mrčajevaca”.

Darko Lazić

Pjevač Darko Lazić nakon razvoda od koleginice Ane Sević vratio se u rodno selo Brestač. Sa Anom i kćerkom Lorenom je živio u luksuznom stanu na atratktivnoj lokaciji u Beogradu. Prije slave živio je u sremskom selu Brestač sa roditeljima, a selo ima 934 stanovnika.

Pratite nas:
Zavirite u krevet Em
Malo više popila, p