PočetnaAktuelnoImao je 142 kg, smanjio želudac, smršao 70: Darko Lazić sada ima 72 kg, a ovo je njegov jelovnik

Imao je 142 kg, smanjio želudac, smršao 70: Darko Lazić sada ima 72 kg, a ovo je njegov jelovnik

Darko Lazić je zbog teške saobraćajne nesreće bio mjesecima prikovan za krevet.

Kada je uspio da stane na noge, nije mogao da trenira i da vodi računa o ishrani, pa se toliko ugojio da je u jednom trenutku imao 142 kilograma. To mu je otežalo oporavak, pa su mu ljekari rekli da mora da smrša da mu ne bi pukao vještački kuk i da bi mogao normalno da se kreće.

Pokušao je nekoliko puta da drži dijetu, ali mu nije polazilo za rukom. Zato se odlučio da podvrgne operaciji smanjenja želuca pa je za osam mjeseci izgubio 70 kilograma i sad ima 72 kilograma.

-Preporodio sam se. Nikad zgodniji nisam bio. Dobio sam elan da kupujem novu garderobu, da se lijepo obučem. Ali od fizičkog izgleda, bitnije mi je da su bolovi skoro pa prestali. Sada mogu cijelu noć da spavam, ali i da se krećem, pošto sam sa viškom kilograma imao problem da stanem na sopstvene noge – započeo je priču pjevač.

On kaže da je zadovoljan kako je prošla operacija želuca, tvrdi da nije imao nikakve tegobe, a iz bolnice je izašao poslije dva dana.

-Nisam imao nikakve posljedice od operacije, ništa me nije boljelo. Imao sam nekoliko malih rezova na stomaku. U početku sam nekoliko dana pio vodu, a poslije sam smio da jedem samo kaše. Jedva sam i kašu mogao da pojedem. Uzmem nekoliko zalogaja i sit sam – rekao je Darko i dodao da je u međuvremenu uspio da poveća porciju.

-Sada jedem sve pa i slatkiše ponekad. Ali ako sam prije mogao da pojedem dva parčeta torte, sada je to polovina jednog. Mofu da pojedem dva-tri zalogaja mesa ili tri krompira za ručak i to mi je dovoljno! Malo je reći da sam presretan, sada sam psihički i fizički mnogo bolje nego prije – otkrio je Lazić.

Ovo jede Darko Lazić

Doručak: pahuljice, mlijeko, kandirano voće

Užina: jedna jabuka

Ručak: parče bijelog mesa, i salata od kupusa

Užina: kriška lubenice

Večera: zelena salata sa piletinom i čeri paradajizom

Užina: šolja jogurta

Podijeli

Pratite nas:
Tanja Savić nema pa
Anabela tvrdi da je