PočetnaAktuelnoIncident na aerodromu: Dara se potukla se s nepoznatim muškarcem, grebala ga i šamarala, intervenirala policija

Incident na aerodromu: Dara se potukla se s nepoznatim muškarcem, grebala ga i šamarala, intervenirala policija

Srbijanska pjevačica Dara Bubamara potukla se s nepoznatim muškarcem na beogradskom aerodromu “Nikola Tesla”.

Incident se dogodio u srijedu ok 13 sati i 30 minuta, prije ukrcavanja na let za Tivat, prenose srbijanski mediji.

-Dok smo čekali u redu da se ukrcamo u avion, jedan muškarac je počeo da viče na Daru: “Sljedeći put pazi kako voziš da ti ne bih j…o mrtvu majku!” Očigledno su se njih dvoje sreli i prije aerodroma, izgleda da ga je Dara ugrozila u saobraćaju, pa je on poludio kad je opet sreo, ispričao je očevidaca, prenosi Nova.rs.

Pjevačicu je ta psovka izbacila iz takta, zaletila se i počela da udara muškarca, koji je od nje viši skoro pola metra.

-Udarala ga je pesnicama, torbom, grebala ga… On je prekrio lice rukama i nije joj uzvraćao, priča očevidac i dodaje da su ostali putnici skočili da ih razdvoje.

-Ubrzo je stigla policija, a Dara se ni tada nije smirila. Rekla je da će ga unakaziti ako ga ponovo sretne jer joj je psovao mrtvu majku. Uprkos tuči, ona se ukrcala u avion, a tog muškarca nismo vidjeli, dodao je svjedok.

Pjevačica je za srbijanske medije potvrdila ovu vijest.

-Tačno je da je došlo do incidenta! Malo brže sam vozila da bih stigla na let, jer sam imala zakazan nastup u Crnoj Gori. Taj čovjek me je izvrijeđao bez razloga! Slaba sam na roditelje, koji više nisu među živima, i uvijek ću skočiti na bilo koga ko mi dira moje najmilije, rekla je Dara.

Pratite nas:
Ferid, Mujo i Erko p
Rade Šerbedžija po