PočetnaAktuelnoIsplivala nikad viđena fotografija sa sahrane Silvane Armeulić: Na njoj je velika zvijezda u suzama

Isplivala nikad viđena fotografija sa sahrane Silvane Armeulić: Na njoj je velika zvijezda u suzama

Okrutna sudbina 1976. godine odnijela je život čuvene pjevačice Silvane Armenulić, koja je doživjela stravičnu saobraćajku, koja ju je odvela direktno u smrti.

Poznato je da u noći kada je poginula, ona nije sjedila za volanom, već njen menadžer, a pored njih bila i njena tada trudna sestra.

Na društvenoj mreži Instagram pojavila se potresna fotografija sa Silvanine sahrane. Na fotografiji je Lepa Lukić koja roni gorke suze.

Lepa Lukić je jednom prilikom za medije ispričala šta ju je sačuvalo od sigurne smrti, a taj dan kada je saznala za Silvaninu smrt nikad nije zaboravila.

-Trebalo je da budem da istom koncertu gde je Silvana pjevala. Ali, ja sam se baš tada uspavala. A onda mi je, u dva sata noću, neko zakucao na vrata. Ja mislila pljačkaši, kad ono novinari. Rekli su mi zašto su došli. Htjeli su da znaju šta se dešavalo, da li se pilo. Nisam znala o čemu se radi. Onda su mi kazali da je Silvana poginula. Stravična tragedija. Od tada nisam sejla za volan – ispričala je pjevačica jednom prilikom.

Pratite nas:
Hoće li Sarajevo ko
Ova pjesma Plavog or