PočetnaAktuelnoIspovijest muškarca koji je oženio sponzorušu: Upoznao sam je preko interneta, ona je željela novac, a ja ljubav

Ispovijest muškarca koji je oženio sponzorušu: Upoznao sam je preko interneta, ona je željela novac, a ja ljubav

Christy i Frank Befera imaju veoma neobičnu priču, o kojoj su pisali i svjetski mediji. Prilika da izađe na sastanak sa Christy, Franka je koštala stotinu dolara. Christy je na sastanak pristala samo zato što joj je bio potreban novac za plaćanje osiguranja i računa veterinara.

Da nema kontroverznog servisa WhatsYourPrice.com, internet stranice gdje muškarci plaćaju za sastanak s djevojkama kojima iz jednog ili drugog razloga treba novac, Frank (47) i Christy (42) se vjerovatno nikada ne bi upoznali.

Ni jedno ni drugo nisu očekivali da će pronaći srodnu dušu, ali, kako kaže Christy, zavoljela je Franka samo dva mjeseca nakon što su se upoznali.

I kako piše Daily Mail, Frank i Christy su se, nakon ovog neobičnog upoznavanja, prošle nedjelje vjenčali na Floridi u intimnoj ceremoniji kojoj su prisustvovale njihove porodice i prijatelji.

– Proveli smo savršen dan i nismo mogli da zamislimo da će se naša veza razviti na način na koji se razvila. Jako smo srećni – rekla je Christy.

– Drago mi je što mogu svoj život dijeliti s nekim poput Franka – dodala je ona.

Pregledavajući profile muškaraca koji su spremni da plate za sastanak s djevojkom, nabasala je na Franka koji je odmah osvojio.

– Nisam tražila ništa konkretno. Pomislila sam da bi bilo super ako bih upoznala nekoga, a u slučaju da ne uspije, barem bih platila nekoliko računa i uživala u nekoliko večera. Nisam imala ništa da izgubim – rekla je Christy.

Frank je bio sam godinu dana prije nego što je upoznao Kristi. Smatrao je da je potpuno izvan njegove lige i da nikada neće htjeti da izađe s njim. Međutim, svejedno je poslao ponudu. Christy je pristala da izađe s njim za 100 dolara. Sve ostalo je, kako kažu, historija.

Iskre između Franka i Christy su izbile varnice već na prvom sastanku. Frank je Christy šarmirao pjesmom, a novac nije spomenuo sve do kraja sastanka.

– Nisam htio da joj dam šansu da ode u slučaju da joj se nisam sviđao. Tako sam sebi dao šansu da je zavedem – rekao je Frank.

– Odlično smo se zabavili. Svidio mi se odmah, ali mu to nisam rekla. Međutim, mislim da je znao da mi se svidio – dodala je Christy.

Samo mjesec dana kasnije Kristi je rekla Frenku da ga voli. Frank od svoje porodice nije krio činjenicu da su se on i Christy upoznali pod zanimljivim okolnostima.

 

Pratite nas:
Severinu smo vidjeli
Konačno je došlo v