PočetnaAktuelnoIspovijest Vesne, supruge preminulog Olivera Dragojevića: Od supruga se nisam ni oprostila

Ispovijest Vesne, supruge preminulog Olivera Dragojevića: Od supruga se nisam ni oprostila

Vesna Dragojević je u emotivnoj ispovijesti za 24sata rekla kako joj još dođe da voljenog supruga zazove na večeru. Iako su znali što se događa, kaže da na oproštaj nikad nisi spreman.

Ne znam što bih rekla. Evo, mi smo dobro. Bili smo spremni na sve, iako nikad ne možeš biti spreman na sve. Znali smo kako će ići, rekla nam je Vesna Dragojević. Nakon smrti supruga Olivera Dragojevića, Vesna, teško nalazi riječi. Priča polagano, u glasu joj se osjeća velika tuga.

U srijedu se navršava mjesec dana otkad je jadan od najvećih pjevača ovih prostora izgubio bitku sa zloćudnim tumorom na plućima koji mu je dijagnosticiran godinu dana ranije. Velikanu je lani iznenada pozlilo na sprovodu prijatelja, nakon čega se strpljivo borio s teškom bolesti.

– Niko nikad nije nešto rekao pa onda umro. Čovjek se gasi. Eto tako je. Oproštaj ne postoji – rekla nam je Vesna.

Oliver se zbog bolesti povukao iz javnosti u svoju Velu Luku iako je nastupao na koncertu posvećenom borbi protiv tumora u splitskom HNK lani u oktobru. Zbog bolesti je morao otkazati svoja velika dva slavljenička koncerta u Spaladium areni u decembru povodom 70. rođendana, kojima se silno veselio. U Split je dolazio na terapije, a Božić i Novu godinu proveo je s obitelji gledajući svoj omiljeni film “Forrest Gump” te je uživao gledajući utakmice nogometne Lige prvaka, posebno Barcelonu. Posljednjih mjesec dana prije nego što je izgubio bitku s bolešću proveo je u splitskoj bolnici.

– On zadnja tri-četiri dana nije govorio, samo je spavao. On je bio optimističan do kraja. Po cijeli dan smo bili s njim u bolnici. Kuhala sam mu ručak i davala jesti. To je sve što smo mogli napraviti. Puštali smo mu pjesme koje je volio slušati. Ponašali smo se kao da se ništa neće dogoditi. Bilo je malo bolje pa malo lošije. Nismo mi njemu pričali: ‘Sad je gotovo’. O čemu pričati? Složna smo familija, nema svađanja. Ostali smo bez ikakvih repova i dugova, sve nam je u redu. On je bio miran. On zna da smo mi dobro – rekla je Vesna.

 

Pratite nas:
Nezaboravan odmor Ha
Zlatan Ibrahimović