PočetnaAktuelnoIstanbul se tresao od njihove svađe: Duško od Karleuše zatražio razvod, ona odmah napustila zajednički stan, pa zatražila 5 miliona eura

Istanbul se tresao od njihove svađe: Duško od Karleuše zatražio razvod, ona odmah napustila zajednički stan, pa zatražila 5 miliona eura

Jelena Karleuša postavila je ultimatum suprugu Dušku Tošiću tokom burne svađe prošlog vikenda u Turskoj.

Njihova rasprava bila je toliko žestoka da je Jelena Karleuša odmah napustila zajednički stan u Instabulu i otišla u hotel.

-Jelena je provela četiri dana u Instanbulu sa tetkom Danijelom Dmitrović i drugaricom Jovanom Dakić, dok je za to vrijeme Tošić bio u Kini. Pravo sa aerodroma otišle su u fudbalerov luksuzni stan u elitnom “Zorlu centru”. Već po dolasku, Jelena i Duško su se čuli telefonom i počeli da se svađaju zbog njene afere sa Ognjenom Vranješom, s kojim je baš tih dana trebalo da se suoči na sudu. Duško je u besu zatražio razvod i naglasio da je najbolje da to učine po kratkom postupku. Karleuša se iznervirala pa ga je ucijenila: “Dobro, potpisat ću razvod, ali samo ako mi odmah daš 5 miliona eura – otkriva izvor kome se pjevačica povjerila po povratku u Beograd.

Fudbaler kineskog kluba Gvangžu je pobijesneo i odmah otpratio Jelenu na Instagramu. Ona je zatim spakovala stvari i prešla u hotel, gdje je provela naredna tri dana.

-Sa tetkom i prijateljicom je otišla u “Čiragan palatu Kempinski”, u kojoj noć košta 400 eura po osobi. Čak je rekla i da je 5 miliona eura malo s obzirom na to da je on “težak” oko 20 miliona – tvrdi izvor.

Pratite nas:
Gori internet: Sa ko
Darko Lazić prolazi